Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vett.
Sziasztok
Volt már naked,tura-sport és sportmotorom is. Újabb régibb. De mindegyik minimum maximum 18-19 éves volt. Most hogy eladtam az egyik motorom úgy voltam vele, hogy nem kell másik. Sajnos tévedtem. Gyerekkorom óta imádom a dupla körlámpás sportmotorokat. Az FZR különösen bejön. Nézegetem a hirdetéseket és érdeklődnék, hogy mit kell megnéznem egy ilyen motoron. Nem vagyok analfabéta a motorokhoz, de kifejezetten ezen a típuson van valami ami érdemes mindenképp megnéznem?

Nagyon köszi az infót
Ádám ma motort vesz.
Sztem +15 meg 2km/h tűrés, azaz 147-ig ingyenes, utána 30 péz.
de utána kéáne guglizni, de én most tableten vok
Kevesen tudnak lemerülni oda... link
Nem hajtottam gyorsan! Csak kíváncsi vagyok mennyivel mehetek!
Halihó!
szerintem 151 km/h-tól fotóznak.
Miért,mennyivel mentél?
Aranyosak a fiúk az új ZZR1400 kommentekben
Én már nagyon sok merülős vidit láttam az évek folyamán de ezt még nem. Nagyon tetszik! (jó mélyen lehet ha ennyire felpakoltak palackokkal és tök sötét is van)
Ma lett volna a migránsmegnézős túra a Hexagonnal de mivel itt reggel óta esik így nem mentünk.
A GTR-t még nem szedem szét mert egyrészt nem is érek rá, másrészt még lehet hogy lesz egy kis jobb idő, akkor megmozgatom kicsit.
Sziasztok!
Laci, meg tudod mondani, hogy autópályán milyen sebességnél villan a trafi? Mennyivel lehet menni?
ja, elég vidám mostanában. Inkább az útközbeni megállásoknál zavar (konditerem, bevásárlás) a több és vizesebb ruha miatt.
Mondjuk akinek van más lehetőség már ne motorozzon
Naná hogy motorozunk. Elől heidenau k71 super rain hátul Z6 vagy 7 éves és nagyon pöpec fasza. Valamelyik nap asszem tegnap előtt kitaláltam menjünk osanba persze szakadó esőbe. Nagyon állat volt az esőgumma nagyon bevált olyat lehet vele dönteni és a fékezés elsővel is bátrabban ment
Motoroztok még? Én kerültem 1et, de nem az igazi... 2x is megcsúszott a hátuljam, pedig nem is adtam neki nagyon... azt már nem akartam megvárni, hogy az eleje menjen el. Annak, meg hogy csak pötyögjek a forgalommal, nem sok értelme, inkább ülök az autóban
Úgy néz ki, idénre ennyi volt
. .
Neked persze hogy nincs mert már a kikötőből is lyukas hajóval indulnál el.
hát igen ebbe nincs kihívás. Nem úgy mint a tankosba
Hát akkor viszlát!