Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kicsit lejjebb megnézed puput a GTR-en akkor látszik hogy nem egy kis darab motor. (nekem viszont nagy mert nem ér le rendesen a lábam)
Méretdologgal.
Engem is
De egy r1100 bmw (bármelyik) feledtetne egy nagy szerelmet.
Igazából ezzel a meredologgal Továbbra is bajban vagyok a sima motoroknál.
Egyébként meglepett a döntés.
Hahahahahahahahahaha. Jó.
Nem veszünk robogót.
Helyzet urak?
Minden körülmények között! (ha időben egyeztetjük az időpontot)
Ezért kell mondjuk minden héten ezerrel emelni a fordulatot és kis idő után azt veszed észre hogy már megint időt vesztettél mert ledadogott 11500-nál.
Őőőő.....ki cserélte le az első kisebb túra után az FZR-t egy kényelmesebbre? (csővi előtt le a kalappal, igazi mazohista hogy a 3. túrát is az FZR-rel csinálta végig )
Nem tudok menni.
Jövőre Dubrovnik Józsi benne van, sztem Csövit is rá lehet venni, én is megpróbálok időt szakítani rá... azt ne hagyd ki
Meg persze akit érdekel, jöhet...
Nem szeretek gyorsan menni. Nem tudom úgy kezelni a motort mint ti,nem is érzem biztosnak.
Azért= akkor
Azért megmérnék a ketyegőd mikor a 100-at és a 4000 fordulatot elhagyja a mutató az fzr-en. küldenék a rohamkocsit mi?
Nem arról van szó. Ezt majd személyesen elmondom. Még sztem a pénz sem lenne gond.
A lehetőséged megvolt de ne aggódj, meg lesz jövőre is
Spórolsz, elkéreckecc, útra kelünk, ez a sorja
Az enyémet évente nézi az Árpi barátom,de azt mondja nincs gáz. Nyugalmi pulzus 41-43 között,vérnyomás 120/60.
Én simán végigmennék a Frével,ha lenne rá lehetőségem.
Most vettük a gépet, én voltam a próba baba amúgy sose vizsgálnak semmire, jobb, ha nem derül ki semmi, addig egészséges vagyok
kb. 3 éve nézték a cukrom - akkor kaptunk vércukor mérőt, és azt is ki kellett próbálni
. Kis puhos gépével mentem nem csodálkozok hogy élvezi. Neki közel a 40-hez a lumbágó miatt jó az egyenes üléses kényelmes motor de mi túl a 40en fiatalságunk teljében simán lenyomnánk 300at ezen a vason.
Bakker! Te sosem akarsz meghalni?
Ilyen EKG-m akkor sem lenne, ha tussal kijavítanám. Lehet nekem is rá kéne pihennem a melóra... 2-3 évig
Sanyám, ha rojtosodik a széle a kanyarok miatt, cserélned kell, mese nincs!