Ezért kell mondjuk minden héten ezerrel emelni a fordulatot és kis idő után azt veszed észre hogy már megint időt vesztettél mert ledadogott 11500-nál.
Őőőő.....ki cserélte le az első kisebb túra után az FZR-t egy kényelmesebbre? (csővi előtt le a kalappal, igazi mazohista hogy a 3. túrát is az FZR-rel csinálta végig )
Jövőre Dubrovnik Józsi benne van, sztem Csövit is rá lehet venni, én is megpróbálok időt szakítani rá... azt ne hagyd ki
Meg persze akit érdekel, jöhet...
Most vettük a gépet, én voltam a próba baba amúgy sose vizsgálnak semmire, jobb, ha nem derül ki semmi, addig egészséges vagyok
kb. 3 éve nézték a cukrom - akkor kaptunk vércukor mérőt, és azt is ki kellett próbálni
. Kis puhos gépével mentem nem csodálkozok hogy élvezi. Neki közel a 40-hez a lumbágó miatt jó az egyenes üléses kényelmes motor de mi túl a 40en fiatalságunk teljében simán lenyomnánk 300at ezen a vason.
De egy r1100 bmw (bármelyik) feledtetne egy nagy szerelmet.
Igazából ezzel a meredologgal Továbbra is bajban vagyok a sima motoroknál.
Meg persze akit érdekel, jöhet...
Spórolsz, elkéreckecc, útra kelünk, ez a sorja
kb. 3 éve nézték a cukrom - akkor kaptunk vércukor mérőt, és azt is ki kellett próbálni
Ilyen EKG-m akkor sem lenne, ha tussal kijavítanám. Lehet nekem is rá kéne pihennem a melóra... 2-3 évig