Sanyi, 49-es lába csak a yetinek van jóhogy nem arra méreteznek semmit egy átlag homo sapiensnek tervezett motoron - ha meg japán ember a mérce, még rosszabb a helyzet
Nekem is ilyenem volt az FZR előtt. Kényelmes valóban, de egész másra való. 110-120 a max utazója, de annyival a világból kimegy. 35L es tank meg 240Kg önsúly. Túrázni, gyenge terepezésre kiváló. A mérete meg... Nem véletlenül mondják hogy 180+
Nekem még Zsoltié is tetszett,azon is el lehet férni a magunkfajtának. Megfelelően magas,kényelmes az ülés,jó a pozició,igaz menni még nem mentem még hasonlóval sem.
Simán elférsz a GTR-en! Nagyon kényelmes,jó vele menni,egyszóval tuti a motor. Egyetlen egy dolog van ami kicsit fura volt. A 49-es motoros csizma elég furán fért be a váltókar alá,de ez sem volt kényelmetlen,vagy zavaró.
Simán elfogadnék egyet,csak ahhoz a Frézit el kéne adnom,amit viszont nem teszek. Az sem kényelmetlen,és olcsó pénzért nem válok meg tőle. Persze van az a pénz amiért odaadnám,de azt meg senki nem fogja érte kifizetni. Józsi azt mondta,hogy a Frézi elég jó állapotban van,olyan 450-500 körüli motorok hasonló kaliberüek. 450 alatt semmiképp,ennyiért meg nem kell sztem senkinek,tehát még sokáig örülünk egymásnak.
A GTR-t mint mércét azért mondom mert mielőtt megvettem, ilyet próbáltam kettőt is és méretben mintha rám szabták volna (leért rendesen a lábam, nem másfél méterre voltam kifeszítve a kormánytól a tank felett, stb.) így szerintem neked ez szintén kicsi lenne. (az idomok hiánya miatt vetettem el, máskülönben megvettem volna)
Mellesleg Tiszafüredről hazafelé ~20 km-nyit ráültettem sanyát a GTR-re hogy ne csak úgy áradozzon róla hogy max. látta közelről, ő majd elmondja hogy mennyire fért el rajta.
De egy kicsit felvidulok mikor olvasom a hsz-kat
Írtam neked faxbukon, azt láttad?
Simán elfogadnék egyet,csak ahhoz a Frézit el kéne adnom,amit viszont nem teszek. Az sem kényelmetlen,és olcsó pénzért nem válok meg tőle. Persze van az a pénz amiért odaadnám,de azt meg senki nem fogja érte kifizetni. Józsi azt mondta,hogy a Frézi elég jó állapotban van,olyan 450-500 körüli motorok hasonló kaliberüek. 450 alatt semmiképp,ennyiért meg nem kell sztem senkinek,tehát még sokáig örülünk egymásnak.
Mellesleg Tiszafüredről hazafelé ~20 km-nyit ráültettem sanyát a GTR-re hogy ne csak úgy áradozzon róla hogy max. látta közelről, ő majd elmondja hogy mennyire fért el rajta.