Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csináltam kiszedőt
Mi a baj? (ha publikus)
Nagyon szomorú vagyok
De egy kicsit felvidulok mikor olvasom a hsz-kat
Régebben gondolkodtam chopperen is de azok egyrészt rohadt drágák, másrészt meg mit szólna mlas.
Sanyi, 49-es lába csak a yetinek van jóhogy nem arra méreteznek semmit egy átlag homo sapiensnek tervezett motoron - ha meg japán ember a mérce, még rosszabb a helyzet
Én azért vetettem el anno az RT-t, mert olyan nagy böhömnek tűnt - alattad nem is láccik annak
Írtam neked faxbukon, azt láttad?
nekem is volt dr, nem volt rossz. De nem elég széles nekem
Összességében nem rossz gép csak kicsit olyan mint egy légkalapácson utazni..
A piros azDr750
Nekem is ilyenem volt az FZR előtt. Kényelmes valóban, de egész másra való. 110-120 a max utazója, de annyival a világból kimegy. 35L es tank meg 240Kg önsúly. Túrázni, gyenge terepezésre kiváló. A mérete meg... Nem véletlenül mondják hogy 180+
Nekem még Zsoltié is tetszett,azon is el lehet férni a magunkfajtának. Megfelelően magas,kényelmes az ülés,jó a pozició,igaz menni még nem mentem még hasonlóval sem.
Simán elférsz a GTR-en! Nagyon kényelmes,jó vele menni,egyszóval tuti a motor. Egyetlen egy dolog van ami kicsit fura volt. A 49-es motoros csizma elég furán fért be a váltókar alá,de ez sem volt kényelmetlen,vagy zavaró.
Simán elfogadnék egyet,csak ahhoz a Frézit el kéne adnom,amit viszont nem teszek. Az sem kényelmetlen,és olcsó pénzért nem válok meg tőle. Persze van az a pénz amiért odaadnám,de azt meg senki nem fogja érte kifizetni. Józsi azt mondta,hogy a Frézi elég jó állapotban van,olyan 450-500 körüli motorok hasonló kaliberüek. 450 alatt semmiképp,ennyiért meg nem kell sztem senkinek,tehát még sokáig örülünk egymásnak.
Az igaz, de nem érne fel a keze
1henger 650. Ábrus nem alacsonyodna le eddig, inkább vesz 1 ortopéd cipőt hogy leérjen a lába
Kedves Ábrahám úr,erről már leér a lábad! .
aha
jó reggelt
reggelt
Kicsi a pöcsöd? Gondolod 1 BMW kompenzálja?
A GTR-t mint mércét azért mondom mert mielőtt megvettem, ilyet próbáltam kettőt is és méretben mintha rám szabták volna (leért rendesen a lábam, nem másfél méterre voltam kifeszítve a kormánytól a tank felett, stb.) így szerintem neked ez szintén kicsi lenne. (az idomok hiánya miatt vetettem el, máskülönben megvettem volna)
Mellesleg Tiszafüredről hazafelé ~20 km-nyit ráültettem sanyát a GTR-re hogy ne csak úgy áradozzon róla hogy max. látta közelről, ő majd elmondja hogy mennyire fért el rajta.