Szóval két hete találkoztam egy fórumossal s neki van egy sárga fzr 1000 ja és paskál strand környékén lakik s neki a telefon száma kéne
A miértje pedig az,hogy kéne tudnom a fuvoka méreteket s ajánlot egy boltot is csak hülye szerelő módjára el felejtek mindig mindent s noteszem meg a zongorán volt amit el loptak az emigránsok
Már egy csomót gondolkodtam hogy milyen alapból lehetne valami ilyesmit csinálni de ami jó lenne az vagy baromi drága (azaz kár lenne szétszedni annyira gyári) vagy túl "modern".
A Zsóótinak már vagy 4 éve nincs meg a sááárga FZR de különben se tudna neked ilyesmit mondani, mert csak a pályinkáhó ért.
Ábrust kérdezd, ő szívesen segít, meg szerel is társadalmi munkában FZR-r, mert szereti, és sok a szabad ideje
Sziasztok kéne nekem segítség
Nem vagyok képbe még ki kicsoda mert nem nagyon járok fel
Amit természetesen potolni fogok :)
Szóval ha minden igaz s nem hülyültem el teljesen
Zsoltit keresném akinek az a szép sárga fzr 1000 van
Meg kérném vagy hívjon fel vagy csörgesen meg mert nincs meg a száma s kész van a szinkron s kéne a fuvoka gyári méret!
Dilatációs hézagokra akkor van szükség, ha a beton akár függőleges, akár vízszintes irányú mozgása várhatóan akadályba ütközik (ilyen például a padlók és a falak, oszlopok vagy lábazatok találkozása).
Majd meglátjuk mi lesz ebből! Majd feltöltöm a repedést homokkal!
El is felejtettem mondani, hogy üzemel az első vákuum pumpás fzr!
Mondjuk ez nem meglepő mert a motorok ~98%-án Mikuni vagy Keihin karbi van. (pár jelentéktelen modellen van Dellorto vagy Weber karbi )
A Hexagonon is Japán karbi van bár még sosem hallottam róla. (Walbro)
A miértje pedig az,hogy kéne tudnom a fuvoka méreteket s ajánlot egy boltot is csak hülye szerelő módjára el felejtek mindig mindent s noteszem meg a zongorán volt amit el loptak az emigránsok
http://youtu.be/9iESq84jrF0
Bár csak remélni tudom te vagy kit keresek
Ugyanitt eladó 3,5 kW split klíma (hűt/fűt), 10 hónapot volt felszerelve, feleslegessé vált, 70 volt újba, 35é vihető.
Ábrust kérdezd, ő szívesen segít, meg szerel is társadalmi munkában FZR-r, mert szereti, és sok a szabad ideje
Nem vagyok képbe még ki kicsoda mert nem nagyon járok fel
Amit természetesen potolni fogok :)
Szóval ha minden igaz s nem hülyültem el teljesen
Zsoltit keresném akinek az a szép sárga fzr 1000 van
Meg kérném vagy hívjon fel vagy csörgesen meg mert nincs meg a száma s kész van a szinkron s kéne a fuvoka gyári méret!
Majd meglátjuk mi lesz ebből! Majd feltöltöm a repedést homokkal!
El is felejtettem mondani, hogy üzemel az első vákuum pumpás fzr!
A Hexagonon is Japán karbi van bár még sosem hallottam róla. (Walbro)