Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mindenki olyan elpuhult, mint maga, József hogy csak egyenes derékkal a szélvédő mögött hajlandó menni
Nekem teccik az elv: egy blokk, két kerék, kormány, ülés, jónapot!
300 km-t sztem mindenen ki lehet bírni, a 800, amit nyomtunk idén, na az már komolyabb
Nekem ebben az évszázadban nem kell gumit cserélnem. Bár,ha lenne pár ilyen nap mint a Tiszafüred,akkor bizony menne a km a motorba.
Egyébként kíváncsi lennék rá hogy milyen állapotban lennél egy ~250-300 km-es túra után ha ezzel kéne menni.
Rémes.
Ezt a múltkor már mutattam, kellemes látvány volt.
Jószívű vagyok
Egy ilyen tapasztalt veterántól elvárható 6-8 db is, a magamfajta összevissza lövöldözőknek van egy.
Nem is tudtam, hogy ilyen megint van, pár évig nem volt (mikor az 1000RR bejött)
A boxer amúgy se a legsportosabb, meg gyenge is (a többi 1000 sportgép már 180-200LE)
Ez tulajdonképp az enyém utódja.
Azt írtad akinek nincs, nem azt hogy mennyi van
Csak egy?
Ez tetszik,pedig csak kéthengeres.
http://bmw-motorrad.hu/Modelle...
A baj már van
3x hét van megint
Még nem. De próbáltak ezek itt a környező falvakban házakat vásárolni,de szerencsére nem adtak el nekik egyet sem. Nem biztos hogy ez mindig így lesz,és akkor megnézhetjük magunkat.
Sanyám mi ez a lelketlen hozzáállás? Leszedték az almádat a kiskertben?
Sajnos áram nincs benne,pedig ideje lenne már belevezetni. Ezektől az emberektől félni kell,mert semmi sincs ami visszatartsa őket,szarnak mindenre és mindenkire. Nagyon nagy baj lesz még ebből.
Fadin medálod megvan? (amíg nincs, noob vagy )