Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az olyanféle kávét nem ismerem.
A kávéd pedig tényleg finom volt, bár nekem (mivel mi a hosszabbat szoktuk meg) kissé töménynek érződött. Ízre viszont másabb (jobb) volt mint az ugyanilyen Segafredo de itthoni főzés.
Értékelni elfelejtettem mert közben valami másra terelődött a szó.
A főfúvóka melletiket kifújkáltam de nem volt egyik sem eldugulva. Azok az alapjáratik?
Persze mert nem használtad. A fiad is megmondta.
Akkor holnap benzincsap szerelés is lesz. Vizet nem láttam benne szerencsére. Most tettem bele egy szűrőt közvetlenül a karbi elé úgy hogy abba le tud ülepedni ez a cucc és elvileg nem megy tovább a karbiba. Lent van az olajbetöltő mellett belül legalább látom ahogy pumpál az ac és jön a benya is.
Is.
Alapjáratit igen de a főfúvókában azért nem akadna meg. (persze nem kell az oda)
Kedvem támadt volna nekem is ilyen jó kis szétborított FZR karbisor képeket betenni, de 2008-2014 közt volt meg, és nem volt szétszedve
Hát akkor boldog születésnapot Laci!
Mondjuk a tiédben még ilyen fajta van, mert azokban még vót anyag!
(nem alaptalan kijelentés hogy sok tekintetben az első Genesis volt a legmasszívabb változat )
József, képzelje, kaptam szülinapomra a családtól 12 féle Frei Tomi kávét A teljes portfólio. 15 dkg mindből, eredeti vákumos zacsiban, úgyhogy indulhat a teszt

Ja, a Sega kávémról nem is mondtál semmit, csak hogy "úúúú, ebbe cukor kell" zamata jó volt?
Ezek az enyimek. Nemde?
Fúvókát eldugítani is pont elég
Az a kis rozsda épp elég hozzá hogy ne engedje lezárni a tűszelepet és túlfolyjon az úszóház.
Szerintem a tankban is szét kéne nézni hogy ép-e még a szűrő a lefolyón mert ezt sajnos már elég sokszor láttam.
Ez a barnás retek leheletfinom rozsda szokott lenni a tankból.
Külön jó ha még vízzel is keveredik.
Ez nagyon koszos? Azthiszem nem vészes...
Ja igen mert ez olyan furi, függőlegesen áll az alja nem vízszintbe.
Eddig nem száradt bele most se fog. Elmentem vele 40ezret 5-6 év alatt nem kellett a karbihoz nyúlni. Szerintem most is az ac csereberekor kerülhetett bele valami szmötyi vagy nagyobb nyomást kapott és megszorult a tűszelep vagy valami ilyesmi...
Mutatja a koszréteg széle.
Hát azt meg hol látod?
Az is lehet. Ilyenkor megbeszélitek személyesen
Vagy mindenkinek jó a motorja