Az olyanféle kávét nem ismerem.
A kávéd pedig tényleg finom volt, bár nekem (mivel mi a hosszabbat szoktuk meg) kissé töménynek érződött. Ízre viszont másabb (jobb) volt mint az ugyanilyen Segafredo de itthoni főzés.
Értékelni elfelejtettem mert közben valami másra terelődött a szó.
Akkor holnap benzincsap szerelés is lesz. Vizet nem láttam benne szerencsére. Most tettem bele egy szűrőt közvetlenül a karbi elé úgy hogy abba le tud ülepedni ez a cucc és elvileg nem megy tovább a karbiba. Lent van az olajbetöltő mellett belül legalább látom ahogy pumpál az ac és jön a benya is.
Mondjuk a tiédben még ilyen fajta van, mert azokban még vót anyag!
(nem alaptalan kijelentés hogy sok tekintetben az első Genesis volt a legmasszívabb változat )
József, képzelje, kaptam szülinapomra a családtól 12 féle Frei Tomi kávét A teljes portfólio. 15 dkg mindből, eredeti vákumos zacsiban, úgyhogy indulhat a teszt
Ja, a Sega kávémról nem is mondtál semmit, csak hogy "úúúú, ebbe cukor kell" zamata jó volt?
Az a kis rozsda épp elég hozzá hogy ne engedje lezárni a tűszelepet és túlfolyjon az úszóház.
Szerintem a tankban is szét kéne nézni hogy ép-e még a szűrő a lefolyón mert ezt sajnos már elég sokszor láttam.
Eddig nem száradt bele most se fog. Elmentem vele 40ezret 5-6 év alatt nem kellett a karbihoz nyúlni. Szerintem most is az ac csereberekor kerülhetett bele valami szmötyi vagy nagyobb nyomást kapott és megszorult a tűszelep vagy valami ilyesmi...
A kávéd pedig tényleg finom volt, bár nekem (mivel mi a hosszabbat szoktuk meg) kissé töménynek érződött. Ízre viszont másabb (jobb) volt mint az ugyanilyen Segafredo de itthoni főzés.
Értékelni elfelejtettem mert közben valami másra terelődött a szó.