Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ábrusnak másmilyen lesz.
Szia. Pont letetted amikor felvettem volna.
Sziasztok!
Hát...nincs idő motorozni
Utoljára jól ment!
Honnan van? Elszedted ábrustól? Neki már úgyse kell fülre beállítja.
Jól sejted Először is finomra van darálva, (a szűrőn a víz is lassan folyik át) meg meg is van tömörítve, plusz még az, hogy amikor forró víz éri a darát, az megdagad.
A kifolyás sebességét az őrlés finomságával lehet beállítani, ehhez kell a rutin, néha túl finomra sikerül, és akkor nem jön át 10 bárral sem (kinyit inkább a túlnyomás határolója) Némelyiken nyomásmérő is van, ha nincs meg a 10 bar, akkor gyorsan átfolyik, híg lesz, mert nem tud kioldódni rövid idő alatt a kv.
Jóu reggölt nép
Mán van saját teszterem
Én ezt mindig is valami "parasztvakításnak" tartottam. Hogy épül fel az a 10bar nyomás, ha kifolyó oldal nyitott. Vagy olyan erősen meg kell tömni, hogy csak 10bar tudja átnyomni?
Az. A minta ott van pupunál.
Majd előbb csinálok egy tesztert Csonkokban M6-os menet van ugye?
Ha a pillangószelepeket nem piszkáltad akkor szerintem felesleges.
Ha viszont épp ráérsz és van kedved akkor rá lehet tűzni a tesztert.
Ja az volt az. Ilyenkor kéne szinkront is állítani?
Neten láttam
Szétnéztem a Frei Cafénál, ezeket kár lenne még az itthoni főző közelébe is vinni.
Kié ez a gép?
Egy gondosan ápolt motort láthatunk
Ilyen. Ilyen cuccot akarok tolni vele:
http://youtu.be/IJn9q0dPblY
De mikor fogsz erre ráérni?
Piros kávéfőző.
A bal oldalon a kicsi. (kivehető)
Potién is kettő volt de mégis átment rajta. (mondjuk neki nagyon beázott a tank és ettől rohadt is rendesen, neked meg csak egy kis rozsdapor ment tovább)
Egy penge kis vízzsák lenne az igazi.
Milyen masina ez?
Most, hogy itt a sokféle KV, el is határoztam, hogy kipucolom a gépet (már vagy 3 éve nem volt) olyat képzelj el, mint mikor te motort szerelsz: atomjaira szedem, és vízkőoldóban áztatom, majd összerakom. Olyan szokott lenni utána, mint 1 új
Utána órával beállítani a nyomást 10 bar-ra, a PID-et újra tanítani, és kész is.