Kell a közepébe egy kb. 6-os csavar méretű passzos tömör betét és akkor már meg lehet fogni kívülről, nem tud deformálódni.
Normál esetben szinte kézzel ki lehet venni a helyéről, nem kell küzdeni vele. (de ha már régóta benne van akkor előfordul hogy összetapad az O gyűrű a házzal)
D jó! Lehet külön tűt kapni. Azért kiszedem az ülékeket is nem tudtam, hogy szűrő van rajata kipucolom azokat is. Csinálok hozzá kiszedő célszerszámot.
Köszi, nem fordítottam rá ennyi energiát... újkorában is egy olcsó teszkós bicaj volt, aztán használtam 10 évet, majd a fiam is 10-et (ami kb. 30-nak számít ) úgyhogy ezt kicentizni nem 1szerű.
Ez csak "vészbicaj" nekem, mert a jót ellopták, de már idénre nem veszek helyette, majd tavasszal, és akkor valami normálisat. Addig jó ez így
Elég nyúvadtnak tűnik.
Az amibe belemegyet meg úgy lehet kivenni hogy kiveszed a mellette levő rögzítő csavart majd finoman megfogva mozgatod és kihúzod.
Megszorítani nagyon nem szabad mert deformálódhat. (egy O gyűrű tartja belül)
Ez műanyagszitás és van még kettő papír szűrő. Az akkor jó nem?
Nem lett jó egyébként most meg a másik oldal folyik. Lehet, hogy ki kell cserélnem a tűszelepeket?
Az a lényeg hogy a "durvaszűrő" ép legyen a tankban így nem tudnak lejutni a rozsdadarabok, a rozsdapor nagy részét meg megfogja a szövetbetétes jó minőségű benzinszűrő. (a műanyagszitás nem sokat ér, az max. durvaszűrőnek jó)
Üdvözletem mindenkine!
Szeretnem a segítségeteket kérni.Szeretet motorom fzr600 3he az én hanyagságom miatt ,nem jo helyre állítotam és eldőlt.Azota nem indul.Valaki esetleg tudna olyanban segiteni hogy a benzinpumpa relé merre talalható a motoron?Koszi elore is
Én ez alapján csináltam tavaly és elég jól sikerült. Feltéve hogy nincsenek berohadva az anyák. Egy párat elszakítottam emiatt, ez benne van a biciklis is azt mondta, majd kb 200 hufér adott egy párat. Sok sikert. Remélem tudtam segíteni.
Aha... most cseréltem háccsó gumit - a biciklin csak az a baaaj, hogy akkora 8as van a felniben, hogy a féket nem tudom rendesen beállítani, azzal xopok már fél órája (5 perces munka amúgy)
Próbáltam a 8as 5-6-ra csökkenteni, küllők állításával, de csak jobb lett, a jótól messze van
Normál esetben szinte kézzel ki lehet venni a helyéről, nem kell küzdeni vele. (de ha már régóta benne van akkor előfordul hogy összetapad az O gyűrű a házzal)
Vegyél csak simán tűt és jó lesz.
tud valaki olcsón 1993 yzf 750 idomszettet?
bármilyen ütött kopott jó lenne csak olcsó legyen :-))
köszi szépen
Ez csak "vészbicaj" nekem, mert a jót ellopták, de már idénre nem veszek helyette, majd tavasszal, és akkor valami normálisat. Addig jó ez így
Itt a 25-ös alkatrész lesz az szerintem.
Az amibe belemegyet meg úgy lehet kivenni hogy kiveszed a mellette levő rögzítő csavart majd finoman megfogva mozgatod és kihúzod.
Megszorítani nagyon nem szabad mert deformálódhat. (egy O gyűrű tartja belül)
Ezres Fzr-hez kersek exup szelepet.
HA valakinek van elado jelezze pls!
Nem lett jó egyébként most meg a másik oldal folyik. Lehet, hogy ki kell cserélnem a tűszelepeket?
Szeretnem a segítségeteket kérni.Szeretet motorom fzr600 3he az én hanyagságom miatt ,nem jo helyre állítotam és eldőlt.Azota nem indul.Valaki esetleg tudna olyanban segiteni hogy a benzinpumpa relé merre talalható a motoron?Koszi elore is
Próbáltam a 8as 5-6-ra csökkenteni, küllők állításával, de csak jobb lett, a jótól messze van