Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nagyon tetszik,olyan elegáns megjelenésű. Sajna nincs belőle sok,és biztos ha kell valami hozzá,akkor van a baj.
Érdekes módon szépnek nem nevezném de jónak jó, még nézegettem is őket mikor épp motorvenni akartam.
De aztán a gárdány hiánya miatt ejtettem.
Tudsz élni! Én meg toltam ezerrel a városban a melót.
Egész du a Tiszán voltam, még lehet fürdeni. Nem lesz már sok ilyen nap.
A beton dilatál, Snoopy meg hezitál...
Jaaah! Csak benézel,aztán úgy is maradsz.
Itt elég jól leírják a lényegetl
Hogy én is hozzászóljak valamit: tapasztalatból mondom hogy a betonnak van egy olyan makacs tulajdonsága hogy dilatál.
Ha nagyobb a felület ~2x2m-nél akkor kell neki dilatációs hézag. (vasalástól függetlenül)
Ha nem vágnak bele akkor csinál magának. (azaz elreped)
15 centire tervezem! Egyre többen mondják, hogy ne legyen benne semmi, mert elég a vas! Úgyhogy szerintem próba cseresznye! Azt mondták legyen magasan a vas benne!
ha nem teljes vastagságban teszed olyan mint ha nem is tennél! milyen vastag lessz a beton?
Vagy teljesen, vagy sehogy
A vastagságától is függ, ha elég vastag, elbírja egyben. Legalábbis a szomszédé kb. ekkora, amit írtál, egyben van, de 30 cm vastag (mikor csináltatta, teherautói voltak)
Teszek bele vasat! Arra gondoltam hogy középen hagyok egy csíkot! De azt ugye nem kell teljes vastagságban a homokig?!
ha ugy döntessz teszel,akkor középre egy darab!
gondolom teszel bele vas hálót,akkor nem muszáj!
Én benézek naponta többx is, de sose ír senki... mindig csak én pofázzak?
5x4-es kocsibejárót akarok betonozni! Kell-e bele dilatáció, vagy nem! Ha kell akkor mennyi és hova?
Úgy látom mostanában antifórumozás folyik.
Igazából ezt láttam először, már itt sem volt semmi.
http://youtu.be/faDHdkWqXlw
Ez tök jó! Kivette Gundelt a komfort zónájából és egyébként sztem okosabb az emberek 3/4-énél
A szervezők jól kitalálták azt a végjátékot, mert azon nem lehet végigmenni, csak giga mázlival.
Ennél idegesítőbb idiótát még nem láttam.
http://youtu.be/cHSMgyGQT2g