Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyával abban maradtam hogy a rally point Dunaföldváron a Tóth cukrászda 09:00-kor.
Onnan szerintem sétatempóban (90-100) 3 óra az út.
Holnap nem vagyunk itthon reggeltől nem tudom ki jönne erre és mikor.
sziasztok! Fegya szerintem teljessen jó lessz!
Ja a kaja:marha -sertés gulyás bográcsban(délre nem ígérem hogy kész lesz
Tehát akkor még egyszer:Tiszafüred Ökörszem utca 9.,
1 felszerelt kétszintes csalàdi ház(2,5 szoba +nappali + pince)10 fő alatt 2500ft/fő/éj,10 fő felett 2000ft/fő/éj,csak elférünk valahogy,3-4 laticelt tudtam szerezni.
Nekem az volt a szempont hogy ne fizessetek sokat a szállásért,de ha valaki irt volna hogy inkább olyat keressek hogy külön álló szobák külön felszerelt vizesblokkal akkor olyat keresek
Pupu ha nem jöttök oda tudod adni a lánckereket valakinek
Sziasztok
Sajnálom hogy nem jön össze,de ahogy Sanyi írta első a család
Rohadtul örülnék ha az exup-nak is ennyi lenne
Sajnos úgy néz ki 1000km/1l olaj
...most megnéztem pontosan guglin, 136 km, vagyis több lesz, mint egy óra
de nem sokkal
Sztem én is elindulok 10 körül, bár nekem csak egy óra út kb... nem baj, ha nem lesz ott senki, majd strandolok csak jó legyen az idő

Ámbrus, ti mikor, merre, mennyit?
Amíg ezt a hsz-t kerestem, beírtatok vagy hatot
Én is nős vagyok, megértem.
A házsártos feleség a legrosszabb, nem jó kihozni belőlük sárkányt.
Holnap reggel indulunk.
Hát igen,de nem tudok mit tenni.
"A szállás címe Tiszafüred Ökörszem utca 9. ,Penny,Lidl és Tisza parti szabad strand a közelben "
Meg a motor kulcsát még meg kell keresnem.
Az éjjel (dolgoztam) én is nekikezdtem a holnapi felkészülésnek: megnéztem a térképen hogy egyáltalán hova kell menni.
Semmi gond, bár sajnálom mert talán te vártad a legjobban.
Na hazaértem melóból (tegnap reggel 8-kor kezdtem). Látom a tali miatti izgalom idén nem fagyasztja le a sportmotor szerverét. Azért biztos jó lesz, én szombat reggel indulok. Remélem nem egyedül.
fiúk.....
pontosan hova kell menni?
A kuplung megint szarakszott. Nem volt az igazi, megnéztem fekete volt megint a folyadék. Lecseréltem újra, légtelenítettem és csináltam bele lemezt hogy ne köpködjön vissza....
Sziasztok!
Tiszafüreden szombatra vagy vasárnapra van tervezve gurulás?
Ha igen ,mikor?Lehet,hogy én is leugrom egy nem ott alvósra.