már megkapta a plusszos értékelését amúgy.
LG nexus 4 digitizerrel ugyanígy jártam. MEgjött. Szép, egészséges, de nem működik.
Írt, hogy egy részleges visszatérítést szeretnék (kb. 60%), vagy küldjön újat.
Akkor már tudtam, hogy törött a tel. kijelzője is, így kértem egy részleges, az érintő képernyőt pedig kidobtam. valakinek pííztárca? :D
Kipróbáltam az új ac-val az egyik túlfolyó elkezdett csöpögni. Viszont hazafele is csöpögött néha. Vissza tettem a régi ac-t azzal most jó nem csöpög de lehet hogy egy karbitisztítás időszerű lenne.
Viszont lehet, hogy mégsem szar az érintkező felújító készlet mert úgy mértem, hogy a násik ac-m menetzárlatos lett.
Én egy 1 báros manométert használtam így elég pontosan láttam az értéket.
Szerintem tegyél be egy T idomot egy átlátszó csőbe amik a karbikra megy és oda kösd a manométert, aztán töltsd fel benzinnel az úszóházakat és a csövet majd kézipumpával (pl. bicaj) kezdd el lassan emelni a nyomást a cső végén.
Simán meglesz ha nyitnak a tűszelepek és elindul a benzin a csőből, közben látod a manométeren a nyomást.
Pontos értéket nem tudok mondani hogy hol a határ de azt biztosan tudom hogy az fzr tűszelepek a kísérleti 0,7-báros pumpa nyomásánál már simán átengedtek ha kicsit megmozgattam a karbisort.
LG nexus 4 digitizerrel ugyanígy jártam. MEgjött. Szép, egészséges, de nem működik.
Írt, hogy egy részleges visszatérítést szeretnék (kb. 60%), vagy küldjön újat.
Akkor már tudtam, hogy törött a tel. kijelzője is, így kértem egy részleges, az érintő képernyőt pedig kidobtam.
valakinek pííztárca? :D
http://motoralkatresz24.addel....
http://www.wayteq.hu/hu/x880
Viszont lehet, hogy mégsem szar az érintkező felújító készlet mert úgy mértem, hogy a násik ac-m menetzárlatos lett.
Szerintem tegyél be egy T idomot egy átlátszó csőbe amik a karbikra megy és oda kösd a manométert, aztán töltsd fel benzinnel az úszóházakat és a csövet majd kézipumpával (pl. bicaj) kezdd el lassan emelni a nyomást a cső végén.
Simán meglesz ha nyitnak a tűszelepek és elindul a benzin a csőből, közben látod a manométeren a nyomást.
Jó volt az a tiszamenti kerítésszaggató