Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15 papír?
már megkapta a plusszos értékelését amúgy.
LG nexus 4 digitizerrel ugyanígy jártam. MEgjött. Szép, egészséges, de nem működik.
Írt, hogy egy részleges visszatérítést szeretnék (kb. 60%), vagy küldjön újat.
Akkor már tudtam, hogy törött a tel. kijelzője is, így kértem egy részleges, az érintő képernyőt pedig kidobtam.
valakinek pííztárca? :D
Azt se gondoltam volna, hogy válaszol! Bár ha le mínuszolod az még rosszabb neki mi? Kíváncsi vagyok!
sziasztok! srácok valaki nem szeretne cross bukót venni?
Régen vettem már nem emlékszem mi volt...
Nem ezt vetted?Ez elvileg 0.2 báros.
http://motoralkatresz24.addel....
rajta vagyok a dolgon!
Valakit nem érdekel esetleg 1 ilyen. Doboz kivételével minden megvan, 0kmes. iá 25
http://www.wayteq.hu/hu/x880
Kipróbáltam az új ac-val az egyik túlfolyó elkezdett csöpögni. Viszont hazafele is csöpögött néha. Vissza tettem a régi ac-t azzal most jó nem csöpög de lehet hogy egy karbitisztítás időszerű lenne.
Viszont lehet, hogy mégsem szar az érintkező felújító készlet mert úgy mértem, hogy a násik ac-m menetzárlatos lett.
De bővebben inkább holnap.
Én egy 1 báros manométert használtam így elég pontosan láttam az értéket.
Szerintem tegyél be egy T idomot egy átlátszó csőbe amik a karbikra megy és oda kösd a manométert, aztán töltsd fel benzinnel az úszóházakat és a csövet majd kézipumpával (pl. bicaj) kezdd el lassan emelni a nyomást a cső végén.
Simán meglesz ha nyitnak a tűszelepek és elindul a benzin a csőből, közben látod a manométeren a nyomást.
Pontos értéket nem tudok mondani hogy hol a határ de azt biztosan tudom hogy az fzr tűszelepek a kísérleti 0,7-báros pumpa nyomásánál már simán átengedtek ha kicsit megmozgattam a karbisort.
sanyivte milyen szadista vagy!
Igen az benne van a pakliba, nekem 4et kellett a 38 hoz

Jó volt az a tiszamenti kerítésszaggató
Felraktam a Puputól kapott 44fogas lánckereket,az enyémen 47fogas volt,így vennem kell ki a láncból egy szemet
sziasztok! Fegya szerintem direkt neked maradt ott!
Amúgy sziasztok
Miután leírtad hogy nyuszis szerintem senki nem mer jelentkezni érte