Én is megyek az asszonnyal, hamár van újra fzr-em! Holnap délután leérünk! Viszont alvós cuccot nem viszünk. Ha találunk valamit, akkor Elvileg ott alszunk!
Úgy alakult, hogy nem tudok menni. Sajna szarul vagyok. Írt ma a neurológus egy komoly bogyót. mellékhatás:
A szteroidok, mint a Medrol szedése alatt pszichés zavarok jelentkezhetnek (lásd még 4. pont Lehetséges mellékhatások).
- kóros magatartás, érzelmi kiegyensúlyozatlanság, pszichés függőség, öngyilkos gondolatok, szorongás, álmatlanság, zavarodottság, ingerlékenység, elmezavar, hangulatváltozások; a személyiség megváltozása, pszichotikus viselkedés (nem létező dolgok látása, hallása, különös, ijesztő gondolatok)
A "nem létező dolgok látása" a legérdekesebb. Ilyen lehet pl:
- a BMW-t nem szertő Mlas látványa
- a sovány PUPU látványa
- az FZR-hez nem értő Ábrusé
- a 190 cm magas robertgidájé
- a tourdefranszról nemtudó Sanyié
- esetleg a nem másnapos Ikimé
Jó szórakozást srácok!
Majd fotózzatok, hagyfájjék a szívem. (bár az is lehet mellékhatás )
Legalább egyszer megyek szabályosan
Most pedig megyek szabályosan garázst rendezni ellepett a lom az autók nem férnek be (persze ez csak ideiglenes állapot, de március óta tart )
Akkor 11 körül hagyjátok el Szolnokot (vagy kicsit hamarabb) én is kb. akkor érhetek oda.
Ha Kmét előtt dobsz egy csörgetést, elindulok, és kb. uakkor érünk oda Törökszentmiklósra, azután a 4-esen bevárhatjuk 1mást.
Tisza-tó (Tiszafüred Ökörszem utca 9) 2015 08 29-30 végleges lista!
Szombat-Vasárnap alvósok:
csövi
robi+zsani
mlas
ábrus
bekessanyi
Fábi76
Gyuszkó is odaér Katival vacsorára.
Csak 1 napra lenézők:
hamindenigazgidáék,devasárnapreggeltutiottleszünk
royal sárga Zsóti
ikim Miki + 2 haverja
Ha valami kimaradt, javítsátok
http://youtu.be/oUhyYN5AcY4
Úgy alakult, hogy nem tudok menni. Sajna szarul vagyok. Írt ma a neurológus egy komoly bogyót. mellékhatás:
A szteroidok, mint a Medrol szedése alatt pszichés zavarok jelentkezhetnek (lásd még 4. pont Lehetséges mellékhatások).
- kóros magatartás, érzelmi kiegyensúlyozatlanság, pszichés függőség, öngyilkos gondolatok, szorongás, álmatlanság, zavarodottság, ingerlékenység, elmezavar, hangulatváltozások; a személyiség megváltozása, pszichotikus viselkedés (nem létező dolgok látása, hallása, különös, ijesztő gondolatok)
A "nem létező dolgok látása" a legérdekesebb. Ilyen lehet pl:
- a BMW-t nem szertő Mlas látványa
- a sovány PUPU látványa
- az FZR-hez nem értő Ábrusé
- a 190 cm magas robertgidájé
- a tourdefranszról nemtudó Sanyié
- esetleg a nem másnapos Ikimé
Jó szórakozást srácok!
Majd fotózzatok, hagyfájjék a szívem. (bár az is lehet mellékhatás )
Akkor még otthon vagytok,ugye?Ma nem megy ,mert 24-ezek és reggel végzek.
Most pedig megyek szabályosan garázst rendezni ellepett a lom az autók nem férnek be (persze ez csak ideiglenes állapot, de március óta tart )
Én vasárnap lemegyek 2 motoros társammal,ha gondolod levihetem a fogaskereket.A csapat már ismr,és Fóti vagyok,tudom,hogy hol lakik PUPU.
Ha Kmét előtt dobsz egy csörgetést, elindulok, és kb. uakkor érünk oda Törökszentmiklósra, azután a 4-esen bevárhatjuk 1mást.