Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én biztos fogok integetni!
Mér?
Én is megyek az asszonnyal, hamár van újra fzr-em! Holnap délután leérünk! Viszont alvós cuccot nem viszünk. Ha találunk valamit, akkor Elvileg ott alszunk!
szia Józsi! jó motrot hoztam el tegnap?
fegya kecskére káposztát?
Hát vasárnapra nekem is kellett szabit kivennem,n akartak elengedni,de mondtam én vaagyok a felelő a szállás épségben maradásért
összeszedtem
Tisza-tó (Tiszafüred Ökörszem utca 9) 2015 08 29-30 végleges lista!
Szombat-Vasárnap alvósok:
csövi
robi+zsani
mlas
ábrus
bekessanyi
Fábi76
Gyuszkó is odaér Katival vacsorára.
Csak 1 napra lenézők:
hamindenigazgidáék,devasárnapreggeltutiottleszünk
royal sárga Zsóti
ikim Miki + 2 haverja

Ha valami kimaradt, javítsátok
Na ez az idő is eljött mikor 1 profi csinál 1 profiról videót.
http://youtu.be/oUhyYN5AcY4
Sziasztok!

Úgy alakult, hogy nem tudok menni. Sajna szarul vagyok. Írt ma a neurológus egy komoly bogyót. mellékhatás:
A szteroidok, mint a Medrol szedése alatt pszichés zavarok jelentkezhetnek (lásd még 4. pont Lehetséges mellékhatások).
- kóros magatartás, érzelmi kiegyensúlyozatlanság, pszichés függőség, öngyilkos gondolatok, szorongás, álmatlanság, zavarodottság, ingerlékenység, elmezavar, hangulatváltozások; a személyiség megváltozása, pszichotikus viselkedés (nem létező dolgok látása, hallása, különös, ijesztő gondolatok)

A "nem létező dolgok látása" a legérdekesebb. Ilyen lehet pl:
- a BMW-t nem szertő Mlas látványa
- a sovány PUPU látványa
- az FZR-hez nem értő Ábrusé
- a 190 cm magas robertgidájé
- a tourdefranszról nemtudó Sanyié
- esetleg a nem másnapos Ikimé

Jó szórakozást srácok!
Majd fotózzatok, hagyfájjék a szívem. (bár az is lehet mellékhatás )
Pupu,én bemegyek hozzád szombat reggel 6-negyed 7-re a fogaskerékért.
Akkor még otthon vagytok,ugye?Ma nem megy ,mert 24-ezek és reggel végzek.
Nagyon kevesen vagyunk sajnos. Kész rémálom a szabadságok kivétele
Legalább egyszer megyek szabályosan
Most pedig megyek szabályosan garázst rendezni ellepett a lom az autók nem férnek be (persze ez csak ideiglenes állapot, de március óta tart )
Megoldható, ha tudod tartani sanya tempóját.
Helló!
Én vasárnap lemegyek 2 motoros társammal,ha gondolod levihetem a fogaskereket.A csapat már ismr,és Fóti vagyok,tudom,hogy hol lakik PUPU.
Akkor 11 körül hagyjátok el Szolnokot (vagy kicsit hamarabb) én is kb. akkor érhetek oda.
Ha Kmét előtt dobsz egy csörgetést, elindulok, és kb. uakkor érünk oda Törökszentmiklósra, azután a 4-esen bevárhatjuk 1mást.
Akartam is kérdezni hogy mi a távolmaradás oka.
Vagy ma lehet arra tudnék menni nemsokára kora délután
Én mehetek arra de csak 10 fele terveztem az indulást...
sziasztok
szia pupu! jövö7en valamelyik délutàn vissza vinném a szerszámot! nagy segitség volt! köszönjük mégegyszer!