A helyén is lehet állítani,csak a poharat kell levenni. A szint ott van az úszóházon. átlátszó csövet ráhúzol a kis csonkra,és kitekered a csavart,és már látszik is a szint.
Sziasztok!
Azt meg tudja nekem mondani valaki hogy FZ 750 karbisoron úszószintet hogy tudok állítani? Mármint azt tudom hogy hogy kell, de leszerelni a karbit, szétszedni, állítani kicsit, aztán össze, aztán vissza szerelni a helyére, megint végig mérni, megint utána állítani kicsit.... kicsit macera lenne, én úgy tudom (legalábbis CBR 600-on és más gépeken) úgy szoktuk hogy ha fejre van állítva a karbisor (tehát az úszók zárnak) akkor az úszók aljától kell mérni a karbiház pereméig a távot, de ilyesmi jellegű adatot nem találtam seholsem, hogy mekkorának kell lenni ennek a távnak hogy aztán összeszerelve 8,3mm legyen a szint.
na igen. Én pl. figyeltem rá, hogy ne napsütésben fotózzak, hanem lemenő napnál. És a HD kép is megért nekem 170 Ft-ot. A fotó dönti el, hogy eljön-e. Hameg eljön, és beül, lehet a kormány fogása, vagy az autóillatosító "szaga" fogja majd meg, és szurkolja le érte a pénzt. Nagy a pofám, mer én eladtam, oszt mosáá értek hozzá(ehhez is).
Kedves Barátaim! Örömmel tájékoztatlak Titeket, hogy ma délelőtt Skodamentesültem, és gazdagodtam 480 e Ft-al. Az elvárásoknak megfelelően sikerült értékesíteni a vasat. Elégedett vagyok.
Azért van elvileg állítólag de nem biztos, de lehet hogy rosszul tudom, na szóval azért van ááá nem azért, de lehet mégis hogy a már kipufogotott káros anyagot visszavezetve az égéstérbe vagy hová még1x átakármizik hogy az elégve még kevesebb káros anyag menjen a levegőbe.
elmentem volna, úgyis motoros tali van Debrecenben.
Azt meg tudja nekem mondani valaki hogy FZ 750 karbisoron úszószintet hogy tudok állítani?
mindjárt itt vannak barátaink. mára kerti party a program. tárcsán húst és grillkolbászt sütünk.
Mit iszunk rá?
Végül is tett.
Azt írják 4,4km-en lesz kint 14 kurva is
Strecke
Länge 4,381 km, 14 Kurven
http://www.superbike-idm.de/hu...