Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap jöttök erre felé?
Van persze.
szép estét! Sanyi pécsen van valami jó kv-zó vagy pizzéria? Ami nyitva van vasárnap?
Nem valami jó a kép.de azzal a kis füllel lehet állítani a szintet
Ja,ez FZR-é. Az Fz-t nem tudom.
A helyén is lehet állítani,csak a poharat kell levenni. A szint ott van az úszóházon. átlátszó csövet ráhúzol a kis csonkra,és kitekered a csavart,és már látszik is a szint.
és csak most szólsz
elmentem volna, úgyis motoros tali van Debrecenben.
Sziasztok!
Azt meg tudja nekem mondani valaki hogy FZ 750 karbisoron úszószintet hogy tudok állítani? Mármint azt tudom hogy hogy kell, de leszerelni a karbit, szétszedni, állítani kicsit, aztán össze, aztán vissza szerelni a helyére, megint végig mérni, megint utána állítani kicsit.... kicsit macera lenne, én úgy tudom (legalábbis CBR 600-on és más gépeken) úgy szoktuk hogy ha fejre van állítva a karbisor (tehát az úszók zárnak) akkor az úszók aljától kell mérni a karbiház pereméig a távot, de ilyesmi jellegű adatot nem találtam seholsem, hogy mekkorának kell lenni ennek a távnak hogy aztán összeszerelve 8,3mm legyen a szint.
Csak nehogy holnap visszatolják.
Akkor jó szórakozást!
én sört
mindjárt itt vannak barátaink. mára kerti party a program. tárcsán húst és grillkolbászt sütünk.
Zsir!
Mit iszunk rá?
na igen. Én pl. figyeltem rá, hogy ne napsütésben fotózzak, hanem lemenő napnál. És a HD kép is megért nekem 170 Ft-ot. A fotó dönti el, hogy eljön-e. Hameg eljön, és beül, lehet a kormány fogása, vagy az autóillatosító "szaga" fogja majd meg, és szurkolja le érte a pénzt. Nagy a pofám, mer én eladtam, oszt mosáá értek hozzá(ehhez is).
Sanyának mondtam hogy tegyen fel képet a beltérről is mert egyszerűen KELL.
Végül is tett.
Kedves Barátaim! Örömmel tájékoztatlak Titeket, hogy ma délelőtt Skodamentesültem, és gazdagodtam 480 e Ft-al. Az elvárásoknak megfelelően sikerült értékesíteni a vasat. Elégedett vagyok.
ez jó lesz.
Azt írják 4,4km-en lesz kint 14 kurva is
Strecke
Länge 4,381 km, 14 Kurven

http://www.superbike-idm.de/hu...
sziasztok!
Szép napot
akkor nem jól tudtam
Azért van elvileg állítólag de nem biztos, de lehet hogy rosszul tudom, na szóval azért van ááá nem azért, de lehet mégis hogy a már kipufogotott káros anyagot visszavezetve az égéstérbe vagy hová még1x átakármizik hogy az elégve még kevesebb káros anyag menjen a levegőbe.
Intézkedtem.
Valaki tudja pontosan mi értelme van ennek a kipufogógáz visszavezetésnek?Olyan mintha meginnám a saját vizeletemet.