Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt még jól át kell gondolni... Nemtom milyen csomagot ajánlanak és hogy megy a biznisz mostanában.
125ccm
Igen,de van neki nagyrobesze,és egy srx is,
Jobbulást neki. Ez valami kis motor?
Nyílt sípcsont és szárkapocs csont törés,és 3cm hiányzik az egyik lábából. Csak ma tudtam meg,pedig két hete történt. Felhívtam,és akkor mondta,hogy kórházban van. Ha minden jól megy holnap hazaengedik.
a swarovsku bolt vezető inkább mlas BMW-jére tegyen ajánlatot, ne egy szakadt Fabia-ra.
most egy viszonylag magas ár van a hirdetésben. 480-at szeretnék érte, de ha valami szerencsétlen mellé rak 450-et, viheti.
most tartom ezt az árat vagy 2 hétig, oszt leviszem 499-re (ott megpróbálom azt amit anno a Lada Samarámmal), nem engedek egy fillért se.
a kocsi a gáz nélkül 400-at se ér. az talán tol rajta 100-at. kb. így számolok.
Én 200-at adnék érte.
Villanyautót kellett volna venned Thomas most 2 évig ingyen tankolhatnál. link
Sztem szabadulj tőle minél hamarabb! Nehogy belemenj a télbe, mert akkor megmarad még egy évet - nem használva, lepné a hó a kertben, utána impossibile eladni

Haverom is anno kérte a felújított Trabiért a pénzt, és hónapokig nem vitték el... aztán így járt, és a végén 3 birkáért cserélte el és ez azért volt jó, mert ez 20 éve történt, de azóta is ezzel húzzuk

... bár fene tudja, ezért kapnál most egy kisebb nyájat és nem kéne neked se füvet nyírni
Á... Benzin-gáz, vonóhorog. A hajdúsági és nyírség agrárium csóróbb szereplőit célzom. Oda új emtézés háttér kell, nem Kingás.
Na, jó-jó, de Te nagyker áron vásárolsz. Persze, hogy 450 volt.
Topless jobb lenne...
Persze, mert a skoda az asszony kedvence volt.
Kell egy mosolygókingáskép és már el is van adva. (had ne mellékeljem )
Igen, ez nem játék!
200 felett enyhe vibráció jelentkezhet az első villahídtól ami azt jelzi hogy ideje egy pillanatra visszaengedni a gázt és negyedikbe váltani.
Amúgy Sosem értettem a vesszőfutásodat, ezzel az alapjaiban egyszerű, kiforrott és olcsó kocsival, főleg hogy tele a hahu 200k km-es működő, elfogadható állapotú ilyenekkel, amik még cégesgyanúsak is, szal valszeg ütve voltak.
Mi végül 450-ért hoztuk el, fiatalabban, feleennyi kilométerrel, szervósan, izgalmas színben, TÖKÉLETES gyárias újszerű belsővel. De a te ajánlatos sem rossz.
Valamit csak írni kellett, mert a kocsit az imént letettem anyáméknál, és ha valaki meg akarja nézni én már a Corollával fogok odamenni.
Sportmotor.
Köszi.

A két teló tetején az előfeszítés nem áll egyformán (az egyiknél 4,5 a másiknál 5 rovátka látszik.) Okozhat ez bármi problémát?
Igen, mert ha ráülsz akkor fog megfeszülni.
Ha a mesésnek beleírod hogy vettél helyette egy korollát akkor felmerül benne hogy miért azt és ezt miért adod el. (nagyobb kellett munkahely változás miatt, bővül a család és hasonlóakat szoktak hazudni)
Azt persze nem szokás hogy "most épp jó, most vidd mert felgyújtom ezt a sz&rt"
A lánc feszességét motor emelőn terheletlen állapotban kell nézni? (15-20 mm ír)