Az elobb nem eat irta!
Van egy keped a kicserelt cuccokrol? Elvileg ezen mikuni porlaszto van. Ha MINDENT kicsereltek akkor kB 100 ezerben sem biztos hogy megall az anyagkoltseg!
Ezekhez porlasztokhoz ès a helyes behangolasukhoz alig ert valaki az orszagban. Ha szegeny a keverek alapjaraton mert nyitott a rendszer ès nincs vagy nem megfelelo az atfuvokazas akkor kimarad neha az eyes meet new egheto a keverek. Ès lehet ugyan olyan tuner months elmaradna a szikra...
Szoval akkor MIT csereltek rajta, hogyan hangoltak? Kompresszio meres, szelephezag ellenorzes volt?
Terjednek ezek Európában is,főleg ott ahol mentesülnek a környezetvédelmi adó alól.Asszem francia,német posta használja őket,sajna nálunk még benzinesre se telik.
Aki azt állítja még mindig, hogy az elektromos motorokkal nem lehet jarni, az buzi. El sem hinnétek itt mekkora része a szaladgálós robeszeknek elektromos! És olyan kamus felbicikli alig van, a legtöbb igazi robogó forma és méret.
Nem tudom a motorod pontos évjáratát, de szerintem hasonló sor van rajta hasonló problémákkal.
Valami ilyesmi a tied
Van egy keped a kicserelt cuccokrol? Elvileg ezen mikuni porlaszto van. Ha MINDENT kicsereltek akkor kB 100 ezerben sem biztos hogy megall az anyagkoltseg!
Ezekhez porlasztokhoz ès a helyes behangolasukhoz alig ert valaki az orszagban. Ha szegeny a keverek alapjaraton mert nyitott a rendszer ès nincs vagy nem megfelelo az atfuvokazas akkor kimarad neha az eyes meet new egheto a keverek. Ès lehet ugyan olyan tuner months elmaradna a szikra...
Szoval akkor MIT csereltek rajta, hogyan hangoltak? Kompresszio meres, szelephezag ellenorzes volt?
pl. lámpából is akkus van, sokkal jobb, mint a petróleum lámpa
Én meg beleöntöm a tarcsi egy litert és szelek is tovább a kútig.
Yamaha
Kawasaki