Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem. Fullba használják. egy csomó van
Előtte méretet kell egyeztetni az a biztos.
szopat a szóbehelyettesítő programod
Ezeken képeken megemlítem a legtöbb hibát...
Nem tudom a motorod pontos évjáratát, de szerintem hasonló sor van rajta hasonló problémákkal.

Valami ilyesmi a tied
Az elobb nem eat irta!
Van egy keped a kicserelt cuccokrol? Elvileg ezen mikuni porlaszto van. Ha MINDENT kicsereltek akkor kB 100 ezerben sem biztos hogy megall az anyagkoltseg!

Ezekhez porlasztokhoz ès a helyes behangolasukhoz alig ert valaki az orszagban. Ha szegeny a keverek alapjaraton mert nyitott a rendszer ès nincs vagy nem megfelelo az atfuvokazas akkor kimarad neha az eyes meet new egheto a keverek. Ès lehet ugyan olyan tuner months elmaradna a szikra...

Szoval akkor MIT csereltek rajta, hogyan hangoltak? Kompresszio meres, szelephezag ellenorzes volt?
A hűtőtisztitó folyadékos mosást majd kipróbálom!
Terjednek ezek Európában is,főleg ott ahol mentesülnek a környezetvédelmi adó alól.Asszem francia,német posta használja őket,sajna nálunk még benzinesre se telik.
Az a fehér trike valami roki jármű? mert úgy néz ki
Én feltétlen híve vagyok az elektromos dolgoknak
pl. lámpából is akkus van, sokkal jobb, mint a petróleum lámpa
Üdv
Amúgy én is ettől a majomtól akarok tárcsát venni egy ideje de ezek szerint engem is átqrna valami kisebb tárcsával.
Nyomiság. Lemerül és baxhatod. (tolhatod)
Én meg beleöntöm a tarcsi egy litert és szelek is tovább a kútig.
Sajnos nem jó rá.
Yamaha
Kawasaki
Törökben
Itt Debrecenben egy futár vetriccel hord ki pizzát. Ahogy lámpánál látom kilőni, megy mint a qvaélet
De hol vannak "ezek"?
Mi itt húzzuk a szánkat rájuk, ezeknél meg mindennapos cucc már.
Lehet velük járni de aki olyannal jár az buzi.
Jah, és ugyanannyi km-ek vannak bennük mint a többiben.
Aki azt állítja még mindig, hogy az elektromos motorokkal nem lehet jarni, az buzi. El sem hinnétek itt mekkora része a szaladgálós robeszeknek elektromos! És olyan kamus felbicikli alig van, a legtöbb igazi robogó forma és méret.