Tudom én h motorosfórum, de
Hátha valaki már járt így.
Kocsin fékem nagyon jó volt, csak kopott ,tárcsa, betét csere elől hátul, munkahengerek ok .
Azóta v 3 ezer km mostanra szépen bekopott ahogyan kell,mert a reggeli indítás után az első sarkon még szinte nem is kell taposni a pedált csak rágondolni , és szépen egyenletesen fog.Ha egy kicsit elfelejtkezem magamról és jobban rálépek anélkül h megcsúszna a kerék majdnem a kormányba harapok.
Szóval olyan amilyennek lennie kell egy újnak vita nélkül.
Viszont a második harmadik fékezés után bemelegszik,ugyanúgy egyenletesen fog , igen erősen,kényelmetlenül kell taposni ugyanazon hatás érdekében . /nem kici ócó cuccokból van összedobálva/
Tesóóó én most áádnék néked kécáázat,visszajövünk a nádazásbú miden hónapba ádunk még a komákkal egy százast ,egy százast meg pluszba a végén, meeehogy má most át kéne íratni h kint ne legyen báj.
Pacsitrá hát
Igen kapcsol a ventillátor. Nekem is van beiktatva egy kapcsoló amivel hamarabb be lehet kapcsolni. A hűtőbordák között tiszta, bár sok borda be van hajolva. Hallottam hogy létezik hűtőfésű amivel ez orvosolható csak nem tudom hol lehet kapni. De a folyadékcserét megpróbálom majd
Ez sajnos vele járója a sportmotornak. Nekem is felmegy, közbeiktattam 1 direkt kapcsolót és ha látom emelkedik akkor hamarabb kapcsolok mint a termosztát kapcsoló.
Ez nem véletlen, ez előre látás egy gonddal kevesebb
Tegnap jól megmelegítettem, pattogott rendesen megállás után Szépen lemostam, lepucolgattam, aztán ááááá, olyan szép, kerülök egyet...
.... most van rajta kb. 1000 bogártetem
Hát ha már a mostani melegben is felmegy, akkor kellene foglalkozni vele.
Hűtő tisztítás (kívül-belül) hűtőfolyadék (nem csak víz), termosztát jó legyen, hűtősapka zárjon-nyisson, ventilátor gomba kapcsoljon.
Ha ezek OK, akkor ne aggódj a hőfok miatt.
sziasztok
szerintetek mi lehet a gond ha 3000 körül kicsit fuldoklik, dadog a gép?
yzf 750.
felette megy mint a marha,de alatta is szépen jár.
de álló helyzetben a motoremelőn nem csinálja csak terhelésnél menet közben?
köszi a segítséget előre is
Hátha valaki már járt így.
Kocsin fékem nagyon jó volt, csak kopott ,tárcsa, betét csere elől hátul, munkahengerek ok .
Azóta v 3 ezer km mostanra szépen bekopott ahogyan kell,mert a reggeli indítás után az első sarkon még szinte nem is kell taposni a pedált csak rágondolni , és szépen egyenletesen fog.Ha egy kicsit elfelejtkezem magamról és jobban rálépek anélkül h megcsúszna a kerék majdnem a kormányba harapok.
Szóval olyan amilyennek lennie kell egy újnak vita nélkül.
Viszont a második harmadik fékezés után bemelegszik,ugyanúgy egyenletesen fog , igen erősen,kényelmetlenül kell taposni ugyanazon hatás érdekében . /nem kici ócó cuccokból van összedobálva/
Pacsitrá hát
Tegnap jól megmelegítettem, pattogott rendesen megállás után
.... most van rajta kb. 1000 bogártetem
Hűtő tisztítás (kívül-belül) hűtőfolyadék (nem csak víz), termosztát jó legyen, hűtősapka zárjon-nyisson, ventilátor gomba kapcsoljon.
Ha ezek OK, akkor ne aggódj a hőfok miatt.
De jókat huzattam, eforgattam 7 fölé, 8-tól piros.
szerintetek mi lehet a gond ha 3000 körül kicsit fuldoklik, dadog a gép?
yzf 750.
felette megy mint a marha,de alatta is szépen jár.
de álló helyzetben a motoremelőn nem csinálja csak terhelésnél menet közben?
köszi a segítséget előre is
Nagy lenne az érdeklődés de a skodát nem vinnék el.