Nem feltétlenül kicserélni kell, hanem megnézni hogy nem túl hosszú-e a tankról lemenő ág. Ha hosszabb mint kéne vagy nem jól van elvezetve akkor szokott megtörni és nem folyik át rajta elég nafta. (sanya jól írta a dolgot)
A másik lehetőség hogy az AC vitzelődik veled.
Üdv!
Az mitől van, ha melegebb időben piros lámpánál hosszabb ideig várakozni kell akkor felmegy 100ig a vízhőfok? Biztos nem hengerfejes, mert az olaj is rendben van és a vizet sem eszi.
Hűvösben a benzincső is visszaszilárdult,megindult benne a benzin. A nagy melegben ami ott van,kilágyul az üzemanyagcső,és megtörhet. Olyankor vagy részlegesen zárul,vagy teljesen. Általában megy rajta benzin csak kevés. Ha elzárod a benzincsapot és úgy mész vele,akkor a benzin kifogyásának ugyanaz a tünet fog jelentkezni,mint tegnap. kb két henger fog menni,amíg el nem fogy teljesen,akkor leáll minden.
nyasgem!
Na nem szeret sztorit olvasni róla(mint én), annak mindegy. De van aki szereti a meesét. Én most a meséseket célzom. Egész vállalható lett a kocsi. Tegnap ezzel voltunk vásárolni. Jól megy, egész jó volt vezetni. Lehet megtartom és 20 év múlva elviszem OT-re.
A másik lehetőség hogy az AC vitzelődik veled.
Az mitől van, ha melegebb időben piros lámpánál hosszabb ideig várakozni kell akkor felmegy 100ig a vízhőfok? Biztos nem hengerfejes, mert az olaj is rendben van és a vizet sem eszi.
van valami ötleted hogyan lehet egyszerűbben kivenni a gyertyákat?
eléggé rossz helyen vannak
lehet.
d.u. megnéézem, most mennikő szülői ebédre
Szép helyen nyaraltok.
Nyaralunk a családdal Máramaros hegyeinèl.Sok motorost láttam túrázni.
Egy fórumors turát nem csinálunk?
Valami hiba van a mátrixban?
Na nem szeret sztorit olvasni róla(mint én), annak mindegy. De van aki szereti a meesét. Én most a meséseket célzom. Egész vállalható lett a kocsi. Tegnap ezzel voltunk vásárolni. Jól megy, egész jó volt vezetni. Lehet megtartom és 20 év múlva elviszem OT-re.