Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden féle képpen cserés,mert megvan repedezve a cső!
Nem feltétlenül kicserélni kell, hanem megnézni hogy nem túl hosszú-e a tankról lemenő ág. Ha hosszabb mint kéne vagy nem jól van elvezetve akkor szokott megtörni és nem folyik át rajta elég nafta. (sanya jól írta a dolgot)
A másik lehetőség hogy az AC vitzelődik veled.
Üdv!
Az mitől van, ha melegebb időben piros lámpánál hosszabb ideig várakozni kell akkor felmegy 100ig a vízhőfok? Biztos nem hengerfejes, mert az olaj is rendben van és a vizet sem eszi.
Tudom téged nem érdekel az ilyesmi,de egy kávéra összefuthatnánk?
Jövőhéten motorostalálkozó Debrecenben?
Köszi,már ez is elég.
van valami ötleted hogyan lehet egyszerűbben kivenni a gyertyákat?
eléggé rossz helyen vannak

lehet.
d.u. megnéézem, most mennikő szülői ebédre
néztem nem-e látlak!
Nálunk jövő héten lesz Komlón.
szűrővel együtt gondoltam! tegnap is kihasználtuk a szép időt,megkerűltük a balcsit! pont futó verseny volt!
Hosszú még a nyár,biztos lesz rá még alkalom.
Szinte biztos hogy az a baja. A szűrőt is cseréld ki ha már szétszeded,és akkor az is ki lesz zárva.
Most néztem a neten a környéket. Tök jó közel 2000m-es hegyek.

Szép helyen nyaraltok.
szia Sanyi! most a cső csere lessz a következő lépés! pedig mára bevolt tervezve egy pécsi kirándulás,de így nem mertem!
Hűvösben a benzincső is visszaszilárdult,megindult benne a benzin. A nagy melegben ami ott van,kilágyul az üzemanyagcső,és megtörhet. Olyankor vagy részlegesen zárul,vagy teljesen. Általában megy rajta benzin csak kevés. Ha elzárod a benzincsapot és úgy mész vele,akkor a benzin kifogyásának ugyanaz a tünet fog jelentkezni,mint tegnap. kb két henger fog menni,amíg el nem fogy teljesen,akkor leáll minden.
Sziasztok.
Nyaralunk a családdal Máramaros hegyeinèl.Sok motorost láttam túrázni.
Egy fórumors turát nem csinálunk?
rádupláztam. elment ez e-sre. Nem tudom, mi gond volt, de nincs a kimenőim közt, csak a gmélesnél
én meg válaszoltam kb. 0,9 hete

Valami hiba van a mátrixban?
küldtem neked 1 hete körül egy e-mailt.
ez pont nem jutott eszembe!
Rápihent?
sziasztok! Reggel kimentem indittani és mintha semmi nem történt volna! szépen indul,egyenletessen jár és kipörög rendessen! valami ötlet?
nyasgem!
Na nem szeret sztorit olvasni róla(mint én), annak mindegy. De van aki szereti a meesét. Én most a meséseket célzom. Egész vállalható lett a kocsi. Tegnap ezzel voltunk vásárolni. Jól megy, egész jó volt vezetni. Lehet megtartom és 20 év múlva elviszem OT-re.