Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézd meg moziban.
A nagylányom csibész volt ma nagyon. Elcsalt a plázához bringával,azt mondta nem bringásruha hanem viszonylag normálisba menjek. Elképzelni sem tudtam miért.
Kiderült. Meghívott moziba,ráadásul az Argo2 néztük. Nagyon tetszett. 18 éve nem voltam moziba,de más most mint régen.
Ja, és vett egy pár Nike cipőt dolgozni,mert tudja hogy nehezen kapok cipőt (49-es kell ) Olyan meglepi volt ez. Utána járt hogy hol lehet ilyet venni,és megvette.
Thomas! Küggyé nekem egy torrent filest az Argo 2 ről. Letölteném.
Nekem volt minden.
Nekem is háló van. És egy kb 15cm vágás.
nem hinném, hogy lesz labor, vagy EKG. Ha nincs szervi bajod, vagy szívvel kapcsolatos panaszod, a korod miatt nem lesz ilyen. (túl fiatal vagy)
Legalábbis szerintem nem fog az anesztes kérni vizsgálatokat.
Hát, már nem kell sokat várnom és meglátjuk mi lesz
Pedig az a jó. A csak varrásnál van esély a kiújulásra, a hálónál nincs reális.
Háát, állítólag igen, de aszonta a dokibácsi, hogy szerencsére nem akkora a legújabbik lyukam, hogy szükség legyen rá
Fegya, nekem sok választási lehetőséget nem adtak, azt mondta a dokim, hogy majd amikor előtte megyek laborra, meg EKG-ra, meg mindenistennyilára, majd azok alapján eldöntik, hogy A vagy B...
De ha mégis megkérdeznek, akkor mindenképp alukálni szeretnék
Végig ébren, csak akkor lenne buli, ha végignézhetném
a háló stabilabb. kisebb az esélye, hogy kiújul.
Állítólag a laparoszkóppal akkor csinálják, ha kétoldali van (merthogy a TB csak úgy fedezi, elvileg magadnak nem fizethetnéd, vagy mi). Vagy jó sokat perkáltál és megszántak De azt mondják, az könnyebben gyógyul
Nekem hálót nem raknak, legalábbis nagyon remélem, mert eddig még nem volt róla szó
Azért volt kellemes része is,amikor követeltem hogy adjanak nyugtatót,mert ideges vagyok,azt +mondták már duplán kaptál
Altatásnál meg azt mondták hogy a 3. szívásnál(altatógáz) elalszok,de amikor a 7-ket számoltam csak annyit hallottam hogy az egyik nővérke felszisszent hogy:uhhhh

Andika inkább válaszd az altatást.Én puhány vagyok,régen elég volt csak megemlíteni a tűt és már rosszul voltam ,nekem is volt mind a kettő,csak az epidurálisnál volt egy csomó tanuló jányka ők adták (volna)be,ha nem ájulok el
Nem tartottam valami biztonságosnak hogy rajtam és a gerincemen gyakoroljanak
Sziasztok

Ez most komoly
Egyesben?
Csak nem.Olaj,víz van benne,és a 90-100-as tempót csak bírja.
Azért csak óvatosan ne hajtsad csapágyasra.
Gyönyörű idő van. Ma megjáratom a Frézikét.
Hali mindenkinek
jó reggelt
Nem vettem.Kiváncsi vagyok ma ha beinditom mit fog csinálni.