Múlthéten a legnagyobb örömömre kiderült, hogy van egy jobb oldali lágyéksérvem
Már most nehézkesen megy a motorozás és a doki bácsi mondta, hogy 6 hétig egy grammot sem emelhetek, nem is erőlködhetek és utána is csak szépen fokozatosan lehet majd mindenhez visszaszoktatni magam, fél évig 1-2 kilónál többet nem... hát ilyen az én szerencsém
Nem értem hogy mi a probléma az egyszerű megoldásokkal.Csináltam itt már GSX 1.4-et de azon teljesen korrekt megoldások voltak.
A Bandit sem volt rossz, az Inazuma meg egyszerűen ékszer minőség volt. (bár az Belpiacos cucc volt eredetileg)
A busát igen, mert sose teccett... a Bking az ütősebb, de hát mégis csak szutyukik attól, hogy nagyok... pl. a 2004-es gixeren is olyan bowdenes kuplung van, mint egy kerti kapán még az állítócsavarja is olyan...
Meg azért több helyen visszaköszön rajta, hogy ez a legolcsóbb a kategóriájában.
Szermányoltam egy lapost. Hp elitebook 8440p.
I5 2.4 ghz (m520)
4 g ram
Intel GMA HD
250 gb hdd
1 órás aksi
Német billentyűzet.
Raktam rá egy win7-et, meg telepítgetem a cuccokat
30 píz volt. Szerintem annyit megért.
Egész szép. A kijelző zsanér lötyög épphogy érezhetően, ennyi
Már most nehézkesen megy a motorozás és a doki bácsi mondta, hogy 6 hétig egy grammot sem emelhetek, nem is erőlködhetek és utána is csak szépen fokozatosan lehet majd mindenhez visszaszoktatni magam, fél évig 1-2 kilónál többet nem... hát ilyen az én szerencsém
A Bandit sem volt rossz, az Inazuma meg egyszerűen ékszer minőség volt. (bár az Belpiacos cucc volt eredetileg)
Meg azért több helyen visszaköszön rajta, hogy ez a legolcsóbb a kategóriájában.
I5 2.4 ghz (m520)
4 g ram
Intel GMA HD
250 gb hdd
1 órás aksi
Német billentyűzet.
Raktam rá egy win7-et, meg telepítgetem a cuccokat
30 píz volt. Szerintem annyit megért.
Egész szép. A kijelző zsanér lötyög épphogy érezhetően, ennyi