Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épp az előbb olvastam. (nem vicces)
Múlthéten a legnagyobb örömömre kiderült, hogy van egy jobb oldali lágyéksérvem

Már most nehézkesen megy a motorozás és a doki bácsi mondta, hogy 6 hétig egy grammot sem emelhetek, nem is erőlködhetek és utána is csak szépen fokozatosan lehet majd mindenhez visszaszoktatni magam, fél évig 1-2 kilónál többet nem... hát ilyen az én szerencsém
Tegnap a viharban akadozott kissé nálunk az áram
Amióta megjavítottam a VGA-t működik rendesen.
Nem értem hogy mi a probléma az egyszerű megoldásokkal.Csináltam itt már GSX 1.4-et de azon teljesen korrekt megoldások voltak.
A Bandit sem volt rossz, az Inazuma meg egyszerűen ékszer minőség volt. (bár az Belpiacos cucc volt eredetileg)
Remélem semmi komoly? (emlékszem hogy volt valami javítanivaló rajtad de aztán el lett napolva )
porosodik, ahogy kell.
A busát igen, mert sose teccett... a Bking az ütősebb, de hát mégis csak szutyukik attól, hogy nagyok... pl. a 2004-es gixeren is olyan bowdenes kuplung van, mint egy kerti kapán még az állítócsavarja is olyan...
Meg azért több helyen visszaköszön rajta, hogy ez a legolcsóbb a kategóriájában.
Hónap végén szétkapnak, így valószínűleg ez a szezon nagyrészt ugrott
Mi történt?
És te az enyémnek?
Igen, igyekszem, bár most egy időre meg kell válnunk egymástól
Látom gondját viseled a gyermekemnek.
Szermányoltam egy lapost. Hp elitebook 8440p.
I5 2.4 ghz (m520)
4 g ram
Intel GMA HD
250 gb hdd
1 órás aksi
Német billentyűzet.
Raktam rá egy win7-et, meg telepítgetem a cuccokat
30 píz volt. Szerintem annyit megért.
Egész szép. A kijelző zsanér lötyög épphogy érezhetően, ennyi
Emlékszem ezekre a képekre, a motorkád egyre szebb lesz. (és a háttér is jó választás )
Mivan mi?
Szerintem meg nem
Háát. Az nehéz máshoz hasonlítani. Majd mind akkorka méretű autó sokkal nagyobb súlyú. Soma jelent, hogy 800 kiló alatt van és nem tonna felett
Sziasztok
Te Pupu! Rossz felhasználónévvel léptél be.