Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Trafit/kamerát nem érdekli, így felesleges.
itthon már nincs vakus trafi így használhatattlan
Na ez kamu v valós
Igen szep lett es qrva nagy a terkep
I5 2500 k procim van8gb ramm es gtx 275 kartya . A video kartyara mar panaszkodott de elfut meg rajta.
Pont tegnap láttam a fiamat jáccani vele, télleg nagyon élethű. Gép az kell hozzá
Te nem is tucc 180-al menni 90 lóval...
Valaki írta itt a napokban a 600 Frével 260 - nekem az is soknak tűnik

a km órákat be kék állítani
Úgy nem nehéz ha háttal felsorakoznak előtted egy "lőj belém plíz" feliratú táblával.
Kontakthibára gyanaxom mert kicsit megfeszítve a sarkát le vagy fel működik rendesen.
Pontosabban megengedte hogy Dföldvárig kövessük.
Aki esetleg nem ismerné fel:
http://youtu.be/ed185CTo7jM
Pécsről hazafelé összefutottunk vele (a szerpentines részen ért utol) és Dföldvárig együtt jött velünk. (kivéve egy kis darabot ahol pillanatok alatt eltűnt előlünk )
Volt ahol 180-nal téptem utána de nem akart közeledni.
GTA 5 pc krekkelve[O01
https://youtu.be/E00Nk7UP_5o
Ilyen szép napot mindenkinek ,mint ami most van
Ez soxor a xar ház miatt van, el van nyomorodva valahol, és a PCI csatiba nem ér bele normálisan a kártya, ill. kihúzza magát a ventilátorok okozta rezgéstől.
Megoldás: amikor beteszed a kártyát a hátlapra rögzítő fém fül ne üljön fel a házra, legyen ott pár tized rés. Lehet az is, hogy az alaplap van alacsonyan.
Ha nem ez, akkor a csati is lehet kontaktos, sprét neki.
Ha ez se, lehet a tápegység is hibás, ingadozik a nagy áramra.
Ha ez se, akkor add el a faxba, és vegyél újat
reggelt
Azaz alaplapi PCI-E csatlakozósín b&szakodás miatt.
Gondolom valahogy nem megy át a póver vagy az infó ha komolyabb terhelésről van szó és egyszínűre vált a monitoron a kép de ha kicsit nyomva tartom a VGA-t fel vagy le akkor meg jó. (de csak addig)
Már a gép bekapcsolásánál is nyomni kell mert különben el sem indul csak valami overclocking miatt nyavalyog és DDR1333 ungaged mode aktív ha nyomok egy akármelyik gombot (kivéve a mittudoménmelyik mert akkor mást csinál és újraindul)
Lap
VGA
(kib&szom ezt a qrva billentyűzetet is mert már lassan kalapáccsal kell verni a gombokat hogy megjelenjenek a betűk )
Hát igen elég erős voltam
Elég erős csapattal vonultál fel, nem is csoda hogy nyertetek.
Egyébként nem tudnék játszani vele VGA problémák miatt.
Próbaképp rányomtam a start ikonra az asztalon, elkezdett frissíteni 9.3-ról 9.7-re.
Nemrég néztem egy ilyet közelről, egyre jobban értékelem, nem rossz ez.