Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo srácok
A hűtőben hány liter víz van 4 körül? és hogy van-e leeresztő csavar vhol?
Még nem estem neki szétkapni
Csak hétfőre lesz meg. Sok a melója,de hétfőre tuti meglesz. Na mentem mert már várnak rám sokan.
Nekem a vizeskanna cipeléstől lett hat évesen,vártak hátha kinövöm,aztán tizenegy évesen műtöttek.Aztán már felnőttként toltam a kocsit,éreztem hogy pattant valami.de most lejjebb a jobb herém mellett nyílt meg.Szerencsére nem tágul,csak sok mozgásnál estére fáj.Műteni viszont nem engedem,pont mellette megy a herevezeték,aztán ha a sebésznek rossz napja van,még kivágná a családfát.
Mindenkinek szép napot és kellemes hétvégét
Mert ha beszélnének az használna?
Hali
Ümi,
de eltüntél !
ment
Van egy YAMAHA csoport a fészen ,aki akar csatlakozni ne kimélje magát. csak yamahás lehet tag.
Most lesz az első tali

2015. május 16.
10:00

Yamaha találka 2.0
Pusztavacs, Magyarország Földrajzi középpontja, Pusztavacs
Dávid János hívott meg téged.
fzr.andi@gmail.com

Köszi
Jó, majd ideírom 1 óra múlva, de ha nem ide akarod, küldj ímél címet.
szép megoldás
Megköszönném, ha megkérdeznéd, hogy mitől függ, hogy A vagy B
Én akkor nagyon mélyen és pihentetően alszom. Egyébként meg szarul.
én könnyen dumálok, mert még nem volt nekem 1ik se, de én az altatást választanám, ha amúgy egészséges vagy (nincs valamilyen érzékenység, allergia, tüdőbaj) akkor annak ma más szinte semmi kockázata - de érdemes utána olvasni, vagy ha akarod, mekkérdem a Zasszonyt, ha hazajön (mert épp tornázni van)
Hát ez az...
Az epidurál tényleg nem életveszélyes, az igaz.
Viszont a lebénulásról nem szoktak beszélni
Esélyes...
De ott végül nem trancsíroztak szét.
azért valljuk be, ha a kezedbe nyomják, hogy tessék, itt a veséd, nézd meg... meglepődsz, nem?
Kb mint nekem amikor a vesémet megnézhettem az ultrahangon...
nekem a röntgenes monitort hagyták csak, hogy nézzem. pedig engem is érdekelt volna, ahogy összecsavaroznak.
Azt az egy előnyét láttam VOLNA ha végignézhetem, de azt úgysem engedik
Pedig az ember nem sűrűn látja magát belülről...
a hátránya is megvan. visszavittek, és a kezembe nyomták a kacsát, hogy annyi lötyit kaptam vénába, hogy pisilnem kell, és ha nem produkálok, egy gumislaggal fogják megoldani.
én erőltettem a múló hatású epi mellett ahogy kérték. naa, hát olyankor még nehéz a koordináció, úgyhogy úgy beszartam ahogy elő van írva
Engem meg altattak a combnyak törésnél is,és a sérvnél is. Jót alukáltam.
nekem mindkettő volt már. az epit olyan ügyesen beadta a srác, hogy nem is éreztem. majd 2 perc múlva egy 30 centis fúrószárral átfúrta a bokámat
Engem eddig mindig szúrtak, nekem nagyon tetszett! (olyan érzés minta bepisálnék, aztán már nem működik semmi deréktól lefelé, állat!)