Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JóJóJÓ
Újra egykerekezek
Teló szimering drága dolog ?
sziasztok! Mesu boldogat!
reggelt

Mesuka bodottá
Hát hidd el Én nem örültem neki ,mert nem sérv műtét volt hanem vesekő eltávolítás egy akkor még új fajta endoszkópikus eljárással.Igaz csak egy tompa fájdalmat éreztem az egészből mikor szétrobbantották a követ,de k...ra nem örültem hogy ezt mind a pisztolyomon keresztül csinálták
Az altatás meg 2* kulcscsont törés miatt volt,az a veszett Pannónia P10-es ,úgy éreztem hogy meg van az az utazó 200 másnaposan(elvileg)
Úúú basszus. Elmentem kerültem 1-et a motorral,csak most néztem hogy itt vagy.
Meg szólj rám, mielőtt jöttök
Amúgy maga az állatkert nagyon szép, bár én ennek a "HolNemVolt Park"-nak ha beledöglök sem értem a koncepcióját, hogy mi értelme van annak, hogy 2 körhinta közt szaladgál egy marék vaddisznó...

Ha rám hallgatsz, én a helyetekben ha megoldható, mindenképp hétköznap jönnék, mert már ma is iszonyat tömeg volt, pedig még nincs is igazán szezon.
Nem tudom, Lacit kérdezd, én sosem ültem rajta és hősiesen bevallom, nem is szerepel a jövőbeni terveim közt
Annyira durva? Még nem jártam nálatok soha. Idei tervek között volt a fővárosi álatság park. Te már nem ülnél fel a hullavasútra?
Az enyém jól végződött, a tiéd se legyen rosszabb!
Nekem soha semmi bajom nem volt én 1 terminátor vagyok
Hát, ha választanom kéne a nosztalgia hullámvasút és a sérvműtét között, gondolkodás nélkül az utóbbit választanám...
Most olvasom döbbenten, hogy már itt szinte mindenkinek volt sérv műtétje nagyon satnyák ezek a mai fiatalok
- de legalább így Andi nem izgul, mert nem egy különösen ritka az ő esete, szóval semmi pánik
Szasztok
Sanya, itt dekolok tüke falván, este semmi dolgom, lehet, megnézem ezt a tér fesztivált állítólag van grill meg bor meg sör, akkor más nem is kell
Te merre leszel?
képet megint nem lehet felrakni?
Jónapot all. Na ezt a kormány tartó csavar gumiágyban vagy szilent féle lehet de kicsit lötyög már,szerintem a gumi kikopott.Mit lehet oda berakni?
És jó lenne akkor a kormány rezgő csillapító gumit is kicserélni.
De állat lehetett

Én csak a gerincbe szúrkálástól parázok, a többi még érdekelne is
Én egy darabig néztem,míg a dupla-tripla nyugtató ki nem ütött
Mondjuk ez így korrekt.

Akkor elviszem a Vicust moziba.
egyrészt friss, azaz még maxi kamerás minőségben lehetne, másrészt pedig a torrent oldalak egy jó része (vagy legalábbis ahol én fenn vagyok) a hazai filmeknek nem akarnak ártani, így nem is rakják fel. És ez becsülendő, és támogatom, azaz még ha lenne se tölteném le.
1 órája láttam,de kellene