A mi Suzink 7 körül (inkább belül) de ez 95%-ban hidegüzem, rövidút, város... mikor a gyerek Prágában volt vele, 4en ültek benne, és 6 alatt volt az egész útra.
Megcsinálták visszahívásban a kis Szutyukinkat nem kellett fizetni semmit. Kapott két szép új első gólyalábat
Ezen felbuzdulva kiszedtem a gyertyákat, megpucoltam kicsit összevettem a hézagon (0,7) - ezeket már 50 ekm-el ezelőtt cserélni kellett volna
Jövő 7en kap olajat, szűrőt, sőt vezérmű szíjjon is gondolkodom, mert 80-nál írja a könyve, és 110-nél tartunk...
Toyotánál ez normál fogyasztás.Anno mikor bejött 79-80 körül az olajválság,a toyota csinált egy reklámfilmet.Egy gallonos kannával ment a tulaj a kocsihoz,beöntötte és elment vele száz kilométert.Persze reklám volt,de a négy literes fogyasztás szerintem állandó kilencvenes tempónál össze jöhetett.
te valami iszonyatos szopatásban voltál a skodával... nekünk is hány éve megvan, ráadásul nagyrészt a Mius használja, és tök jó. Fogyasztás, megbízhatóság, minden.
Ezen felbuzdulva kiszedtem a gyertyákat, megpucoltam kicsit összevettem a hézagon (0,7) - ezeket már 50 ekm-el ezelőtt cserélni kellett volna
Jövő 7en kap olajat, szűrőt, sőt vezérmű szíjjon is gondolkodom, mert 80-nál írja a könyve, és 110-nél tartunk...
megmérem majd GPs-el.