Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem az úgy hívják " ÚÚÚÚ bazdmeg "
A Hayabusát vagy a BKinget is Szutyukinak hívod?
A mi Suzink 7 körül (inkább belül) de ez 95%-ban hidegüzem, rövidút, város... mikor a gyerek Prágában volt vele, 4en ültek benne, és 6 alatt volt az egész útra.
Megcsinálták visszahívásban a kis Szutyukinkat nem kellett fizetni semmit. Kapott két szép új első gólyalábat
Ezen felbuzdulva kiszedtem a gyertyákat, megpucoltam kicsit összevettem a hézagon (0,7) - ezeket már 50 ekm-el ezelőtt cserélni kellett volna
Jövő 7en kap olajat, szűrőt, sőt vezérmű szíjjon is gondolkodom, mert 80-nál írja a könyve, és 110-nél tartunk...
Nincs esetleg valakinek feleslegessé vált műanyag napozóágya?
Az lemaradt hogy a rönó is 6-6,5L körül fogyasztott.
ne hasonlítsd a dízelhez.. a benzines +1-2 liter...
Viszont, Feribácsi
Lehet, pözsó 5,5-ből van el vegyesben. (aminek a 90%-a nagyonrövid táv és városi sz&rakodás)
Vasember sisak
Toyotánál ez normál fogyasztás.Anno mikor bejött 79-80 körül az olajválság,a toyota csinált egy reklámfilmet.Egy gallonos kannával ment a tulaj a kocsihoz,beöntötte és elment vele száz kilométert.Persze reklám volt,de a négy literes fogyasztás szerintem állandó kilencvenes tempónál össze jöhetett.
Pedig van olyan épített bobber amihez simán fel lehetne venni. Formabontó
Ne egyforma a 2 autó. más a motor, és ez autógázból eszik annyit
Nekünk 6-7 körül. Simán tud 6 alatt is, 7 fölött talán nagyon hülyén kezelve.
Mee méé? Mert 12 litert eszik városban? Ez normális egy ilyen Skodánál.
Pedig zsivány.
Meg ne haragudj,de ez kib@szottul nem néz ki jól.
te valami iszonyatos szopatásban voltál a skodával... nekünk is hány éve megvan, ráadásul nagyrészt a Mius használja, és tök jó. Fogyasztás, megbízhatóság, minden.
kellemes csalódás. városban a Fóbia 12-t evett.
aha
megmérem majd GPs-el.
Létezik. Csak nézd meg, csal-e a km órád, mert ha az fölé mér 5-8%-ot (annyit szokott) akkor az a fogyi minngyá 7
Létezik, hogy a vasárosi fogyasztás 6,6 liter? (Toyota)