Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja. Yamahás tali.
nem
Hali fiatalok
Jön valaki 16-án ? A yamaha fészes talira ?
Lehet hogy merev de nem törik meg állandóan.
"be lettem támadva, hogy hogy lehetek ekkora idióta, hogy egy FZR fórumon felteszek egy FZR-el kapcsolatos kérdést"
Nem tudom hogy hol láttad hogy valaki ilyet mondott volna.
Mielőtt bármit is írtam volna, három helyen is megnéztem neked a szimering méretét de csak csapágyméret volt, szimeringről meg csak gyári kód.
Aztán viccesen megjegyzem a "milyen szimering megy" kérdésedre hogy és feketét vagy zöldet szoktam használni, utalva rá hogy jobb ha bemondás helyett megméred mert nem találtam semmit. (bár tény hogy nem szántam rá 15 percnél többet)
Aztán elhangzik hogy sokaknak már nem FZR-je van, erre te közlöd hogy az FZR fórumon azoknak kéne lenni, aki meg nem az, az húzzon a fészbúkra.
7 évnyi FZR tulajdonlás, aktív FZR fórumozás, több ezer hsz. és személyes kapcsolat után (aminek nem kevés része szakmai segítség volt sokak számára, néha még talán neked is) had ne kelljen már ex Yamahásként, jelenlegi Kawasaki tulajként a fészbúkon regisztrálnom ha beszélgetnék a barátaimmal.
Köszönöm a megértést.
Nem nézett senki hülyének. Kaptál választ nem?!
Nincs humorérzéked
Nem észt osztok, csak be lettem támadva, hogy hogy lehetek ekkora idióta, hogy egy FZR fórumon felteszek egy FZR-el kapcsolatos kérdést Én is beszélgetek vagy beszéltem Facebookon is olyan emberrel akit innen ismerek, pl Pupu és Emre.... Vagy épp Feribácsi. Nincs nekem bajom vele hogy itt autózik mé tankozik meg mittudom én mit csinálnak itt az emberek, de Tudtommal ez a Fórum nem emiatt jött léte, akkor ne legyek már hülyének nézve hogy fel mertem tenni egy kérdést...
Ez egy baráti társaság. Tök mind1 kinek milyen motorja van. Itt nagyon sok ember kap,kapott komoly segítséget a motorszereléssel kapcsolatban.Nekem személy szerint Ábrus javította meg a két kezével az FZR-emet,és ezzel nem vagyok egyedül. Úgy hogy nem kell itt az észt osztani,arra ott a facebook.
Ezt én sem szurkálásból írom.
9x26x12
nem emlékszem már pontosan 3-4eFt asszem de a külső gyűrűje keskenyebb.
mennyi volt az skf-be? és mik a méretek ha tudod még. mert holnap megyek vissza skf boltba
Erre Ábrus:
- akkor ezért volt olyan nehéz feltekerni a dobra!
Vettem SKF-et de végül ábrus adott asszem gyárit.
Nem túl jó választás kerti slagnak nagyon merev...
Mentem locsolni.
Egyébként most vettem 50m 3/4-es KPE csövet, szóval jól vagyok.
Mér?
Azt kérdezted hogy ugyanaz-e. Ha a 600-ban az van akkor az 1000-ben egy másiknak kell lennie, nem?
Hát persze hogy tudott. Csak tudnia kellett hogy kit kell megkérdezni.
Te ne igyál, ma nagyon nem vagy toppon.
Az nem lehet mert az a csavar vagy a 600-ban, vagy az 1000-ben van, nem lehet egyszerre mindkettőben.