"be lettem támadva, hogy hogy lehetek ekkora idióta, hogy egy FZR fórumon felteszek egy FZR-el kapcsolatos kérdést"
Nem tudom hogy hol láttad hogy valaki ilyet mondott volna.
Mielőtt bármit is írtam volna, három helyen is megnéztem neked a szimering méretét de csak csapágyméret volt, szimeringről meg csak gyári kód.
Aztán viccesen megjegyzem a "milyen szimering megy" kérdésedre hogy és feketét vagy zöldet szoktam használni, utalva rá hogy jobb ha bemondás helyett megméred mert nem találtam semmit. (bár tény hogy nem szántam rá 15 percnél többet)
Aztán elhangzik hogy sokaknak már nem FZR-je van, erre te közlöd hogy az FZR fórumon azoknak kéne lenni, aki meg nem az, az húzzon a fészbúkra.
7 évnyi FZR tulajdonlás, aktív FZR fórumozás, több ezer hsz. és személyes kapcsolat után (aminek nem kevés része szakmai segítség volt sokak számára, néha még talán neked is) had ne kelljen már ex Yamahásként, jelenlegi Kawasaki tulajként a fészbúkon regisztrálnom ha beszélgetnék a barátaimmal.
Köszönöm a megértést.
Nem észt osztok, csak be lettem támadva, hogy hogy lehetek ekkora idióta, hogy egy FZR fórumon felteszek egy FZR-el kapcsolatos kérdést Én is beszélgetek vagy beszéltem Facebookon is olyan emberrel akit innen ismerek, pl Pupu és Emre.... Vagy épp Feribácsi. Nincs nekem bajom vele hogy itt autózik mé tankozik meg mittudom én mit csinálnak itt az emberek, de Tudtommal ez a Fórum nem emiatt jött léte, akkor ne legyek már hülyének nézve hogy fel mertem tenni egy kérdést...
Ez egy baráti társaság. Tök mind1 kinek milyen motorja van. Itt nagyon sok ember kap,kapott komoly segítséget a motorszereléssel kapcsolatban.Nekem személy szerint Ábrus javította meg a két kezével az FZR-emet,és ezzel nem vagyok egyedül. Úgy hogy nem kell itt az észt osztani,arra ott a facebook.
Ezt én sem szurkálásból írom.
Jön valaki 16-án ? A yamaha fészes talira ?
Nem tudom hogy hol láttad hogy valaki ilyet mondott volna.
Mielőtt bármit is írtam volna, három helyen is megnéztem neked a szimering méretét de csak csapágyméret volt, szimeringről meg csak gyári kód.
Aztán viccesen megjegyzem a "milyen szimering megy" kérdésedre hogy és feketét vagy zöldet szoktam használni, utalva rá hogy jobb ha bemondás helyett megméred mert nem találtam semmit. (bár tény hogy nem szántam rá 15 percnél többet)
Aztán elhangzik hogy sokaknak már nem FZR-je van, erre te közlöd hogy az FZR fórumon azoknak kéne lenni, aki meg nem az, az húzzon a fészbúkra.
7 évnyi FZR tulajdonlás, aktív FZR fórumozás, több ezer hsz. és személyes kapcsolat után (aminek nem kevés része szakmai segítség volt sokak számára, néha még talán neked is) had ne kelljen már ex Yamahásként, jelenlegi Kawasaki tulajként a fészbúkon regisztrálnom ha beszélgetnék a barátaimmal.
Köszönöm a megértést.
Ezt én sem szurkálásból írom.
- akkor ezért volt olyan nehéz feltekerni a dobra!
Azt kérdezted hogy ugyanaz-e. Ha a 600-ban az van akkor az 1000-ben egy másiknak kell lennie, nem?