Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom, hogy ott a név! Akkor csak névrokon volt! Bükfürdőn ott leszel? Akkor megkereslek ha lesz rá idő!
Sanyi megőrjítesz ezekkel a baromságokkal.
Egyszer már kérdezted, akkor is elmondtam hogy hogy tegyél fel egy ilyet, aztán ciklámen sprével fújd le a felniket meg a plexit és ragasztgasd tele Monster matricával az idomokat, a sisakodra meg ragassz egy nagy ökörszarvat.
Van egy gyönyörű, gyári állapotú (-hátsó sárvédő) 87-es első generációs FZR-ed, erre rátennél egy ilyen mocskot?
Ez a kisköcsög "épített" fos sztrítfájterére való hogy kékpiroszölden villogjon előtte valami és átkalibrálva 280-at mutasson neki 150-nél.
Sokkal komolyabb embernek tartalak ennél.

Az AC pumpa jó ajánlat (ha tényleg ezt küldik)
Általában a hátsó üvegen van a név de én nem voltam sajnos
Mintha láttam volna egy Bakos I.-t egy hátsó üvegen! Talán egy corsa volt! Vagy ilyesmi!
Hali ! Ott nem ! Egy versenyen indultam csak el de ott kategoriában főlényesen 30:35 tízed másodpercet vertem a másodikra. A teknika megmakacsolta magát 9500 fordulaton lelazult a lendkerék 1 nappal készült el az autó a verseny előtt igy nem volt rajtkész . De majd mostantól bárhol ott lehetek
Te Pisti! Láthattalak a Miskolc rallyn?
És mit akarsz te ezekkel, Sanya? Szétfűrészeled az eredeti műszerfalat, vagy csak elé rakod? ugyan már..
Inkább szereznél két eredeti lámpát! akkor pár év múlva tiéd lehetne az ország egyik legjobb eredeti OT-s Frézije
Pupunak. 7 ből 7 pancser tegnap
Igen a jeladot lattam,es a fordulatmero? Méretben kicsit szerintem 14x10cm. Bar az aliexpressen talatam 18cm szelest.
Csak egy spirál van a km óra. Azt sem kell rákötni,mert adják hozzá a mágnese jeladót. Annyi a teendő,hogy pontos kerék kerületet megadni mm-ben.
Csöcs? Hol?
Engem nehezen. Nincs egy vasam sem.
Sztem a cbr 600 sem kér több benzin nyomást mint a frézi. Meg aztán van benne nyomáskapcsoló is sztem.
Ugyanilyen a Frézié is. Az sztem egy gumirögzítő lehet,amit be kell pattintani a helyére.
A nyomásértéke megfelelő,és membrános szivattyú is.
az a csöcs ott mi hátul?
80l/h Sanyi kifoszt a pénzedből
Ja ha a kis wang beállitja. A két spirál csak a gond rákötni
Egy hónap,és tudni fogja a 300-at.
199-ig. Mondjuk az bőven elég sztem.
199km akkor ez valami új cucc
Hali
Már nézegettem én is,de aszem a km óra csak 120-150 mér
Szerintetek ezek nagyon gagyik?

1
2
3
Nálunkis elált,kajaután irány a szőllőhegy.