Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét
Ilyenkor jön a mutató ujj bő nyálazása,és leömlő egyenkénti érintése,gondolom innen már sejted ,amelyik serceg az műkszik
virágspricli köpködés és hasonló trükkök sokasága van a tarsolyba
Voltál?
A kipu leömlőt megmarkolod amelyik nem égeti meg a kezed az a henger nem megy.
Citadella motoros találkozó,pár percben 2015.05.2
http://youtu.be/6ePe0RKrZAQ
De nem tudom meik henger nem indul.
Próbáld ki azért,h átteszed másik hengerbe,
Megvolt márciusban.

Gyertyacsere
Mult vasárnap inditottam utoljára akkor is 3 hengerezett,elindultam motorozni és valamikor megindult a 4-ik henger is.
A f§sz kivan már vele
Nem tudom mi van már megint, de inditásnál 3 henger indul csak a 4-edik csak 5 perc után indul be. vagy 2-3 kilométer után
Nem tudom mi bajotok a vistával nekem már 9 éve működik hibátlanul. Megy fel az XP egyelőre sikerült letörölni a vistát.
Inkább W7. Számtalan helyről le lehet tölteni, 2-3GB körül van, és egy "akármi.iso" nevű filét kapsz, amit ki kell írni DVDre vagy pendrivera.
De nem csak kmásolni, mert akkor xar lesz, hanem lemezképként kiírni.
Akkor műxenie KELL

De ha holnap kijössz az állatkertbe, viszek neked egy jót
Olyan telepítőm van. Azokat próbáltam de egyik sem működik ami a neten vannak...
Szerencséd!
Ha lenne rá lém átvenném és lezsíroznám a garázs sarkában dísznek mert (nekem) tényleg egy emlékmű.
Te meg .............
A Vista maga egy vírus. Nem jó az semmire,akkor inkább xp.
Az a lexarabb winfos. pont az kell?
Vista termékkulcsot nem tud valaki?
Hát igazatok van.

A benzinpumpa miatt csörgettelek meg. Km óra hátsó fedelet meg majd csak bont valaki.
nem tudom hol leszek előre Most indult be a szezon és nagyon sok verseny van és anyagilag nem egyszerű . Jövőhéten Nyírád utána hétvége Ádánd és így tovább . Kéne egy lottó ötös
Tisztára kiakadtam