Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én honvédség után még 5-6 évig bagóztam és nagyon nehéz volt letenni. (pedig az utolsó pár évben már nagyon le akartam)
A végén egy doboz Nicobrevinnel sikerült. (párhuzamosan azzal hogy elküldtem az anyjába az összes bagós akit ismertem, így garantált volt hogy nem fognak adni ha még is odasomfordálnék egy szálért)
Ennek már vagy 13 éve és azóta sem gondoltam rá hogy rágyújtsak, ha megérzem a füstjét attól is rosszul vagyok és húzok onnan.
Anyagilag meg kész csőd lenne ha még mindig szívnám, embertelen pénz menne el rá. (már akkoriban is sokba volt)
Amikor odajönnek hozzám nyavalyogni hogy milyen nehéz megélni és nincs pénz erre vagy arra (volt olyan kollégám akinek kölcsön is adtam mert sz&rban volt, de aztán láttam hogy mindig ott áll a dohányzóban ő is meg a felesége is) akkor az az első kérdésem az hogy akkor hogy lehet hogy ég a cigi a kezedben? (válasz: "ennyit megérdemlek mert annyit dolgozok")
mindig vannak kivételek
napi 1-1,5 dobozzal szívok,de simán lemotorozok 400 kilométert cigizés nélkül!
Hali. Ledeshez nem jó csak a csere, hanem az index visszajelzőt függetleníteni kell a 2 oldatól mert az bezavar. külön kéne kötni a jobb és bal oldali indexeknek visszajelzőt és akkor elvileg működik a ledes zavartalanul. Én vettem ellenállást és azt kötöttem be, de még nincs felszerelve így nem tudok még értékelhető eredményt mondani.
Próbálkoztam én is a csak a relé csere változattal de duplán kattint zavaróan.
Majd jön az a gyula nevű, na az megmondja. (bár lehet hogy trafócsere lesz a vége )
Én akkor se értettem ezt a dohányzás dolgot, mikor olcsó volt... manapság, aki nem tol le egy szűk doboznyit naponta, az nem is dohányos... az egy évre 300 eFt
Sok dohányzó ezért 2 hónapot dolgozik... ez tényleg megéri?
Mindig találnak kifogást hogy meg kelljen állni. Ráz az eleje biztos a gumi, na akkor 1 cigi. Akármi baj van na akkor 1 cigi ez az amaz na akkor 1 cigi eltört a hajszálam a bukó alatt na akkor 1 cigi
Már kb 2hete arra várok hogy mondjanak valamit a blokkról ,
de mindjárt átmegyek a szomszédba és megkérem a rendőr szomszédot nézzen utána .
Nem rég költöztek ide,de most már kezdd kialakulni a jó szomszédság
sziasztok
pupu mér bántod a bagosokat?
A motor rendben van?Papirok minden ok?
Sziasztok. Ledes indexhez a relét kell csak kicserélnem és akkor fasza lesz minden?köszi
Ja!Én is bagózok
Ha legközelebb erre jártok egy ücssire beugorhatnátok
Ohat-Pusztakócs környékén van egy bekötő út a 33-ról kb 7km Tcsege
Jó volt, de fárasztó volt a vége, reggel 10 kor indultunk, este fél11re értünk haza Bagósokkal ne motorozzon az ember

Magyar szürke
Jó reggölt
Így nem tudom.
Mondanám hogy kimegyek megmérni de a 9-est már elvitték, így max. kardántengely átmérőt tudnék mondani.
Jó reggelt. ;)
A Mecsekbe nincs tehén.
Miért arra mentél ha nem volt jó. Jöhettél volna a Mecsek felé is.