Ez nagyon jó, mindig is szerettem ezeket a témákat.
Régen (tizenéves koromban) sokat rajzoltam-másoltam ilyesmiket, pl. Helloween, Iron Maiden, Metallica, stb. lemezborítókat.
Érdekes mocid van,olyan mint a csajok,Kell neki fél óra előjáték ,most volt szétszedve nem? Tudom nincs időd,de én levenném a légszűrőházat először megnézném a karbit mit csinál mikor beindul:működik a szivató visszamegy rendesen.Enyém csinált ilyet de az 3hónapi állás után ,de ez 1-szer volt utána indult rendesen
Akko makacsul tartja magát , hogy nem akar indulni sehova , mert itt jó leni és kész.
EZ 1 nagyon buzi dolog, hogy jó, jó, de ha nem kezdem el fél órával előtte petttttingelni nem lesz motorozás .
Az első féket behúzva , lökdösöm , hallok még pár kattanást a benzinpumpából, de kétlem h annyi híja legyen az indulásnak,hisz nem dízel ahol 1 fél csepp levegő is számít
Tegnap se vitt el dolgozni, , úgyhogy ott hagytam az utcán a mostoha kölyköt,és azóta nem láttam
többször láttam , és sajnos ez így van . Az állat menyivel okosabb az embernél? Annyit pusztít amennyi a fennmaradáshoz szükséges , / kivéve ilyen elvetemült vidraféléket / és nincs túlfogyaztás , felesleges luxus, környezetszennyezés .Csodás mennyit bírt eddig is a föld, és még mi ember okozta kihívás van előtte
Nekem is ilyen feszített égő van az autóban (Osram mega-tudjaafaxom), és valamivel jobban is világít
Csak azt nem tudom, miért... mert a W száma (teljesítménye) uaz, a fénymennyiség (lm) is, valami olyat olvasgattam, hogy a fényspektrum más kicsit - persze a +90% az vastagon nem igaz, vagy nem érezhető.
Meg évente kiég szinte percre pontosan
Régen (tizenéves koromban) sokat rajzoltam-másoltam ilyesmiket, pl. Helloween, Iron Maiden, Metallica, stb. lemezborítókat.
EZ 1 nagyon buzi dolog, hogy jó, jó, de ha nem kezdem el fél órával előtte petttttingelni nem lesz motorozás .
Az első féket behúzva , lökdösöm , hallok még pár kattanást a benzinpumpából, de kétlem h annyi híja legyen az indulásnak,hisz nem dízel ahol 1 fél csepp levegő is számít
Tegnap se vitt el dolgozni, , úgyhogy ott hagytam az utcán a mostoha kölyköt,és azóta nem láttam
Csak azt nem tudom, miért... mert a W száma (teljesítménye) uaz, a fénymennyiség (lm) is, valami olyat olvasgattam, hogy a fényspektrum más kicsit - persze a +90% az vastagon nem igaz, vagy nem érezhető.
Meg évente kiég szinte percre pontosan
A tengely is mozduljon (amin az anya van) ne csak a tárcsa amit a bovdenek mozgatnak.