Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már az anyósom is be akart de határozottan elleneztem. (tudtam hogy nem jönnénk ki)
szerencsémre találtam egy srácot,aki szépen dolgozik nagyon baráti áron!
józsi télre belehet hozzád jelentkezni?
Ez nagyon jó, mindig is szerettem ezeket a témákat.
Régen (tizenéves koromban) sokat rajzoltam-másoltam ilyesmiket, pl. Helloween, Iron Maiden, Metallica, stb. lemezborítókat.
köszi,nekem is rohadtul tetszik!
másik oldal
küldök!
Sziasztok.
Nagyon szèp lett!
Tolsz róla közelebbi képeket? A tankon levő nagyon jól néz ki.
kész az új külső!
Érdekes mocid van,olyan mint a csajok,Kell neki fél óra előjáték ,most volt szétszedve nem? Tudom nincs időd,de én levenném a légszűrőházat először megnézném a karbit mit csinál mikor beindul:működik a szivató visszamegy rendesen.Enyém csinált ilyet de az 3hónapi állás után ,de ez 1-szer volt utána indult rendesen
9 perc múlva ott vagyok , és
És 9 perc múlva?
Akko makacsul tartja magát , hogy nem akar indulni sehova , mert itt jó leni és kész.
EZ 1 nagyon buzi dolog, hogy jó, jó, de ha nem kezdem el fél órával előtte petttttingelni nem lesz motorozás .
Az első féket behúzva , lökdösöm , hallok még pár kattanást a benzinpumpából, de kétlem h annyi híja legyen az indulásnak,hisz nem dízel ahol 1 fél csepp levegő is számít
Tegnap se vitt el dolgozni, , úgyhogy ott hagytam az utcán a mostoha kölyköt,és azóta nem láttam
többször láttam , és sajnos ez így van . Az állat menyivel okosabb az embernél? Annyit pusztít amennyi a fennmaradáshoz szükséges , / kivéve ilyen elvetemült vidraféléket / és nincs túlfogyaztás , felesleges luxus, környezetszennyezés .Csodás mennyit bírt eddig is a föld, és még mi ember okozta kihívás van előtte
Nekem is ilyen feszített égő van az autóban (Osram mega-tudjaafaxom), és valamivel jobban is világít
Csak azt nem tudom, miért... mert a W száma (teljesítménye) uaz, a fénymennyiség (lm) is, valami olyat olvasgattam, hogy a fényspektrum más kicsit - persze a +90% az vastagon nem igaz, vagy nem érezhető.
Meg évente kiég szinte percre pontosan
Igen és abból is a legolcsobb. Az égő meg 2700 volt akciosan a pár.
Fontos!
A tengely is mozduljon (amin az anya van) ne csak a tárcsa amit a bovdenek mozgatnak.
És az 1500 egy kicsit sok, 1100 körül kéne lennie.
Rendben, megyek le és megnézem, köszönöm szépen a segítséget!
Tudsz adni tanácsot hogy mit tehetnék? Vagy keressek egy normális motor szerelőt?