Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Előre is bocsánat ha volt már erről szó. 93 as FZR em van. Mitől lehet az hogy 4 ezer fordulat fölé nem bírom húzni? Olyan mintha leszabályozna, vagy valami fojtása lenne... Mi lehet a baj? Karbi? Exup Vezérlés?
Csöpögő szimeringel nemigen. Gyújtás rendberakva, sziszegő szelep kicseréltetve. Hátra van még szimering a telóba no2, olajcsere, első fékpofák. Hirtelen ennyit tudok mondani
Lassan lehetne szervezni egy talit.
Itt a jóidő!
Nagy volt itt a pörgès ma
De látom már tiszta a levegő ès nincs több irigy
Sziasztok!
Inkább azt nyomasd hogy mi van a géppel! Toljátok bele a km-t?
Képek vagy valami?
http://www.demotivalo.net/view...
Bocs a sok szemétért
Feladom
Bocs rossz volt a www.tvn.hu/2013/02/03/13/01/ww...]link[/url]
Itt sincs egyenlőre döntés, hogy mely olaj vált be a legjobban.
A piross légmentesen tárolandó,felbontás után,pár hétig.Ellenkező esetben némi ízváltozás fedezhető fel, ami nem minden esetben pozitív irányú.

Ti meg mit hugyoztok a széllel szemben mikor egy fordulat választ el attól h nem lesz pisis a lábatok?
Na felmértem neked a készletet, most épp mint látszik sütök-főzök így a bal oldaliból használtam. (asszony olajkérdésben elég rugalmas, mint látszik nem ragaszkodik egy gyártó termékéhez )
A kókuszzsírt inkább csapágyazáshoz javaslom.
Én is vettem ilyesmit de a pözsóban egy év alatt kiégett mind a kettő. (és ahhoz azért elég drága volt)
Féktárcsát honnan és mennyiért találtál?
Na raktam bele erősített égőt. Majdnem kétszer olyan erősen világít mintha nem lenne benne semmi. Holnap még kicserélem a légszűrőt, féktárcsákat megrendeltem, állat lesz a gép! Nagyon jót mentünk vele ma is imádom.
Baszod egyenlőre életem sincs, vagyis van, csak sűrű. Vmikor megoldom
Na, mikor jössz felmérni a gépparkot?
Kicsit tocsog benne, de ehető. Állítólag az IPONE epres illatúba állat
? Próbáltál te olyanba krumplit sütni?
motor
Mosmá semmi.