Van egy gyógymód h mindig legyen zse mocira és a karbantartási költségekre. Figy vény nélkül kapható gyógyszer bemesz a patikába a polcon vannak a tabletták az egyikre az van írva hogy "kmk"-s (ez nemaz) ami ez mellett van azt kell megvenni erre az van írva hogy "elkell menni dolgozni" na ezt vedd meg. Hidd el csodát tesz én ezt szedem.
A kettes képen látható légszűrőházhoz mosható légszűrőszivacs. (elqrtam mert arról kellett volna kép hogy hogy nézett ki a ház belül és a szűrő)
A Ram Air rendszernek köszönhetően menet közben felporszívóz mindent ezért tele volt a szűrő alatt szalmával, döglött legyekkel és mindenféle utcai szeméttel, mindez persze mivel olajos szűrő így elképzelhető hogy milyen lehetett.
Igen igen
Habár én most nem vagyok motoros,mert nincs pízem karbantartani,mert inkább a családomra költöttem
De remélem a nyárom már találkozhatunk személyesen,mert már csak a blokkról infót várok és mehetne a műszaki+ ocsmányirodázás
Azt nem hinném mert nagyon amatőr hiba lenne. (egyébként egyszerű, csak a szelepfedelet kell levenni és rajta van a tengelyen hogy melyik ez vagy az)
A gyújtási sorrend biztos hogy jó? (egyik trafó 1-4 a másik 2-3 hengerre megy)
Aztán vigyázz az utazó 200-zal
Azt hittem a protektoros naciba való bélés
A Ram Air rendszernek köszönhetően menet közben felporszívóz mindent ezért tele volt a szűrő alatt szalmával, döglött legyekkel és mindenféle utcai szeméttel, mindez persze mivel olajos szűrő így elképzelhető hogy milyen lehetett.
Tudnál segíteni hogy az a 3. képen protektor
Habár én most nem vagyok motoros,mert nincs pízem karbantartani,mert inkább a családomra költöttem
De remélem a nyárom már találkozhatunk személyesen,mert már csak a blokkról infót várok és mehetne a műszaki+ ocsmányirodázás
A gyújtási sorrend biztos hogy jó? (egyik trafó 1-4 a másik 2-3 hengerre megy)
De jó volt olvasni