Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaszi, valahol messzebb esetleg? de a program nem rossz, elgondolkozom én is ezen... ti mentek csapatostól? Sátor, szállás?
jó reggelt! Mi a helyzet Arni? család jól van?
Bocsi eltèvedtem.Visszaolvasva látom,hogy ez a Monika show.Azt hittem fzr fórum.
Jó reggelt!
Ez a stílus nagyon emlékeztet valakire még régebbről.
Van egy gyógymód h mindig legyen zse mocira és a karbantartási költségekre. Figy vény nélkül kapható gyógyszer bemesz a patikába a polcon vannak a tabletták az egyikre az van írva hogy "kmk"-s (ez nemaz) ami ez mellett van azt kell megvenni erre az van írva hogy "elkell menni dolgozni" na ezt vedd meg. Hidd el csodát tesz én ezt szedem.
Haha
Kawasakinál divat az olajos szivacs szűrő, a GTR-ben is az van.
Nem utazni akarok csak kiviszem az M6-ra és megint megnézem a végét.

Aztán vigyázz az utazó 200-zal
Köszönöm a kielégítő választ József
Azt hittem a protektoros naciba való bélés ,nem is légszűrő
Holnap kiviszem és kegyetlenül megtépem a száját.
Jó éjszakát mindenkinek reggel korán kelés menni köll villanyt reszelni
A kettes képen látható légszűrőházhoz mosható légszűrőszivacs. (elqrtam mert arról kellett volna kép hogy hogy nézett ki a ház belül és a szűrő)
A Ram Air rendszernek köszönhetően menet közben felporszívóz mindent ezért tele volt a szűrő alatt szalmával, döglött legyekkel és mindenféle utcai szeméttel, mindez persze mivel olajos szűrő így elképzelhető hogy milyen lehetett.
Motoros most én sem vagyok és pénzem sincs és nem költöttem a családomra. (sok a közös bennünk )
Figyu!
Tudnál segíteni hogy az a 3. képen protektor
Igen igen
Habár én most nem vagyok motoros,mert nincs pízem karbantartani,mert inkább a családomra költöttem
De remélem a nyárom már találkozhatunk személyesen,mert már csak a blokkról infót várok és mehetne a műszaki+ ocsmányirodázás
600. (ezért kell ezrest venni )
Azt nem hinném mert nagyon amatőr hiba lenne. (egyébként egyszerű, csak a szelepfedelet kell levenni és rajta van a tengelyen hogy melyik ez vagy az)
A gyújtási sorrend biztos hogy jó? (egyik trafó 1-4 a másik 2-3 hengerre megy)
20szelepesnél nem lehet felcserélni a vez tengelyeket,bár nem tudom milyen motorról van szó
Jó estét
De jó volt olvasni