Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem erzem nemvok az de ha beszolnak nyeljem be a faszt bocs az a másik ajto
Ti hurrogtatok le először h nagymotort csak akkor lehet venni ha eléri vki a 70 éves kort és aztis halála előtt egy nappal nehogy motorral balesete legyen
Ne érezd már kivételesnek magad,itt többségüknek 600 és 1000 motorja van volt
Érkeznek a poénok
Ezt mi is kérdezzük,hogy te ki a f@sz vagy,ha már így ismersz minket igazán bemutatkozhatnál
Lol? Ti csamcsogtatok rajtam mert egyszer leirtam mennyivel mentem úgy csinaltok mintha világvége lenne v nemtom. Fizika törvénye minden akciót egy reakció követ ennyi
Temeg kivagy? Pupu mennyi accot csináltál te ajjj mingy megjelenik egy csomo ismeretlen nickes így hirtelen
Látszik hogy nem motoroztál még csoportosan,te minden hsz-ban az van te milyen gyorsan tudsz menni motorral,bár meg is értem hogy nem akar veled senki motorozni
Milyen szép ahogy bevedi egymást a szerelmes pár ;)
Csak nevetek rajtad igen te láttál mikor eljartam edzeni stb xdddd csak nevetek
Eladnék egy teljesen új ixs női goratex textil dzsekit
Meret M
Ár: 23.500.-ft
Címem z.kawa@freemail.hu
Takarodj már. Hetven kilóval nincs sportos alkat,csak sovány gebe,esetleg a szakiskola harmadik évfolyamát negyedik éve végző taknyos tini.
Verjed máshol a bőrdarabot amiben a faszodnak kellene lennie!
Am saját motoroddal megszopatnalak utána cserelhetnenk de sztem felesleges :) érkeznek a poénok
Elmondom 70 kg vok és sportos alkat bazd nekem ilyen genetika jutott de fel a fejjel.
Ui: ha már poenkodos kedvunkben vagyunk enis tok egyet. A te nickneved meg lehetne : pumbamotoron de nemertem timont merre hagytad?
Ezek szerint itt csak ő tud motorozni mert vaságyastól 20kg,fasza gyerek lett ebbőlanemistudomhogyhíjákból.
Nem is értem miért nem a MotoGP-ben van
ezt én se vágom, erre mi szükség volt...
Fiatal voltam én is de szemtelen soha
ha már itt tartunk először is illene bemutatkoznod,amint látod én nem szégyellem magam,ahogy elnézem te igen.Másodszor nemrég leparasztoztál valakit,hát egyenlőre te lennél itt az.
Harmadszorra a súlyom azért ilyen hogy árnyékba legyen a fejed
Szerintem ennyi elég is volt belőled.
Azt biztos nem hiszik mert, Én tisztelem a fórumtársaim.
Erre kimegyek szombat de, megnézem, de nem hiszem, hogy estig maradok (mivel inni nem lehet, józanul meg nem bírok ki annyit )
Gondoltam, kinézek most, esetleg az esti koncert, de ezekéccázé
Fegya miért nem indulsz a moto gp-n. Bár ennyi sullyal a legbalfaszabb is kimotorozna. Tudod sportmotoron minden gramm számít
Xd pupu azt hiszik h klonok vagyunk
Ez most épp nem sör, de jó ez is
Hát ha nagyon akarod megvaltoztatom csak neked :) am nemismerek semmilyen gabi felét kik ezek mondom h új tag vok ember