Ti hurrogtatok le először h nagymotort csak akkor lehet venni ha eléri vki a 70 éves kort és aztis halála előtt egy nappal nehogy motorral balesete legyen
Lol? Ti csamcsogtatok rajtam mert egyszer leirtam mennyivel mentem úgy csinaltok mintha világvége lenne v nemtom. Fizika törvénye minden akciót egy reakció követ ennyi
Látszik hogy nem motoroztál még csoportosan,te minden hsz-ban az van te milyen gyorsan tudsz menni motorral,bár meg is értem hogy nem akar veled senki motorozni
Takarodj már. Hetven kilóval nincs sportos alkat,csak sovány gebe,esetleg a szakiskola harmadik évfolyamát negyedik éve végző taknyos tini.
Verjed máshol a bőrdarabot amiben a faszodnak kellene lennie!
Fiatal voltam én is de szemtelen soha
ha már itt tartunk először is illene bemutatkoznod,amint látod én nem szégyellem magam,ahogy elnézem te igen.Másodszor nemrég leparasztoztál valakit,hát egyenlőre te lennél itt az.
Harmadszorra a súlyom azért ilyen hogy árnyékba legyen a fejed
Erre kimegyek szombat de, megnézem, de nem hiszem, hogy estig maradok (mivel inni nem lehet, józanul meg nem bírok ki annyit )
Gondoltam, kinézek most, esetleg az esti koncert, de ezekéccázé
Meret M
Ár: 23.500.-ft
Címem z.kawa@freemail.hu
Verjed máshol a bőrdarabot amiben a faszodnak kellene lennie!
Nem is értem miért nem a MotoGP-ben van
ha már itt tartunk először is illene bemutatkoznod,amint látod én nem szégyellem magam,ahogy elnézem te igen.Másodszor nemrég leparasztoztál valakit,hát egyenlőre te lennél itt az.
Harmadszorra a súlyom azért ilyen hogy árnyékba legyen a fejed
Gondoltam, kinézek most, esetleg az esti koncert, de ezekéccázé