Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figyelj itt nem a motor miatt jönnek a beszolások,hanem a stílusod miatt! erre nem gondoltál? ez egy összeszokott társaság,de mindenkinek segittenek/ köztük nekem is/ csak nem mindegy milyen a stílus!
Komolyan mar nemerdekel az egesz. A mocit megveszem de ezt a csoportot elis felejtem szevasztok
Nem én vok eloitelettel hanem itt egy paran . Mindenki azthiszi hazudok stb. De még mindig jönnek a beszolasok. És utána meg azjon h envok a köcsög. Mindez egy moci miatt.
Ha majd rendbe jött a kezed akkor ráér. (valamikor a jövő hónapban gondoltam de nincs határidőhöz kötve)
Azt bármikor csak jelezz
Nyugdíjba? Szó sem lehet róla! Még be kell üvegezni a verandán tetőablakomat.
Hali fiatalok
Mit szólnátok egy bulihoz szeptemberben megyek nyugdíjba !
Hali mindenkinek
Egy élmény volt napokra vissza olvasni!
A 63 évem alatt, ilyen jókat nem nevettem a hozzá szólások miatt .

Ne beszéljetek le senkit, mert akkor nem lesz melóm!
sziasztok! hát ugy néz ki,hogy idén sajnos kimarad! Mit foglalkoztok egy ilyennel? nem érdemli meg! én egy éve vagyok itt,de nem engednék meg ilyen stílust magamnak!
B&szki ne égesd már magad. A kisebbségiek szokták mutogatni hogy mi mindenük van, de attól még azok maradnak akik.
Nem neked írtam. Akkor?
Most erre mit mondjak ?megint jönnek a beszolasok..igen és envok a köcsög aki kezdte és folytatta...persze
Szerintem ne, mert a telefonunkon nincs kijelző és nem tudnám biztosan hogy tényleg onnan hívsz. (csak gombok vannak rajta )
Egy heti fizum de igen simos vok odahazarol.....mostmar tell nemidegesitem fel magam ilyeneken hiszen csak egy komolytalan simos vok :(
Nos kiszórakoztam magam, ennyi elég is volt. (118km)
Vmax kb. 240 volt egy pár mp-ig mert a nyitott kalapban mentem és majd letépte a szél a plexit 220 felett.
(a 200-zal tartósan lehet vele utazni de persze csak megfelelően drága sisakban )
Te mindent tudsz. Felhivjalak hollanbol holland szamon? És igen jól gondoltam teli vagytok eloiteletekkel. Mind1 nemis tudom miert foglalkozom én veletek
Hagyd már, nem véletlenül nem álltam le vele társalogni.
Komolytalan Simsonos kölyök aki tanítás után nagyon ráér a monitor mögül okosnak tűnni.
Na mind1 sziasztok egy élmény volt veletek dumalni. Motorozok egyedül mint eddig. Széles utat gumifakat!
Meghallgattam a tanacsot de nem fogadtam meg. Saját akaratából akarok mocit venni. Mlas-al már ezt letargyaltuk csak páran leragadtak a reszleteknel.
Próbáld ki a warthundert sokkal jobb.
Azért, mert én sose iszok alkoholt
Mostis te szarozod a saját mocid.. Nemertem mindenkinek van itt fzr mégis egy két ember szarozza. Nekem jobban bejön ez a moci mint a műanyag innyo ínnnyogós motor. Nem adtam dicshimnuszt magamról ti cibaltatok ki belőlem az adataim. Mondhatni elment egy vallatasnak.
Eléggé szelektív az emlékezeted,mai fiatalságra jellemző,hogy csak azt hall meg amit akar,itt nem hurrogott le először senki,csak annyit tanácsoltak,ha ennyit vagy hajlandó áldozni egy viszonylag öreg vasra,akkor még rakjál hozzá és vegyél fiatalabbat ha megteheted.Ennyi történt.
Te kezdtél itt dicshimnuszt ódázni magadról.
Én a részemről befejeztem,nem vagyok rád kíváncsi
Ui:sajnos a genetika csak "sportos" testalkatot adott,a többire már nem futotta
Benéztem,de még mindig áll a bál,megyek Wot-ra.Ott is szidják egymást,de angolul, azt lagalább nem értem.