Van nálunk valami katonai családi nap. Van pár oldtimer is.
Most először láttam-hallottam üzemelő Ford-T-t 1921-ből, qrva jó. Volt egy BMW autó is, farmotoros boxer, azt se tudtam, létezik ilyen.
Volt a kezemben Gepárd, M24, Glock17 meg még pár jó cucc
Sztem igazi egész őszintének tűnt, amikor felhúztam..
...de tényleg gab kománkra hajaz, apropó, nem tudom, mi lehet vele? Az asszony motorját árulta, a múltkor láttam hirdetését.
A párja, Atosz se aktív már a SM-on, nem látni hsz-t.
Lehet, hogy összeköltöztek valami eldugott helyre?
Jó reggelt!Tudod attól még hogy nem egy luxus dologra költök hanem a családomra nem jelenti azt hogy nem dolgozok ,3 évig jártam Fz750-nel "dolgozni" utazó 200km/h-val,ja és a sajátom volt,nem az apámé ?csak eladtam mert kevésnek éreztem,mivel szeretem a sebességet és a kihívásokat,vettem 1.5 fzr1000 exuppot kosárban télen,csak ezek után tudtuk meg hogy a párom terhes a kisebbik fiammal.Röviden ennyi Szóval már akkor jártam utazó 200-zal mikor te még csak bontogattad a szárnyaidat és hidd el itt mindenki tudja mi az az adrenalin bomba
Kivéve Sanyi
Jó módszernek tűnhet ez is, de becsapós aki sokat dolgozik, nem ér rá pénzt keresni
Egyébként itt mindenki dolgozik, a legtöbben sztem többet, mint te, úgyhogy ezt inkább ne feszegesd.
Sátrazás néz ki, de ha baszott szar idő lesz, akkor nem megyek, mert megfagyni nem akarok éjjel Ja, csapatos játék lesz, de Kecsóról csak ketten megyünk
Most először láttam-hallottam üzemelő Ford-T-t 1921-ből, qrva jó. Volt egy BMW autó is, farmotoros boxer, azt se tudtam, létezik ilyen.
Volt a kezemben Gepárd, M24, Glock17 meg még pár jó cucc
...de tényleg gab kománkra hajaz, apropó, nem tudom, mi lehet vele? Az asszony motorját árulta, a múltkor láttam hirdetését.
A párja, Atosz se aktív már a SM-on, nem látni hsz-t.
Lehet, hogy összeköltöztek valami eldugott helyre?
Én a gab200ra tippelek neki volt hasonló stílusa
Kivéve Sanyi
Egyébként itt mindenki dolgozik, a legtöbben sztem többet, mint te, úgyhogy ezt inkább ne feszegesd.