Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy maradtál, nem volt ez komoly. (súlycsoporton kívül tévedt ide)
Igen, voltak itt nehezebb emberek is.
Jut eszembe, ki milyen olajat használ?
ittmeg miatököm van?
Ehhhh, megint lemaradtam a jóról . Viszont felrémlenek a régi idők szellemei. Ők azért kitartóbbak voltak.
nebazmá, Sanyi, 8 óra van holnap meg nincs meló
De jó buli volt megint, bele se szóltam

Senki se irígy rád, ezt értsd már meg Elhisszük, hogy 2000 jurót keresel, ami ott a minimál bér 2x-e, szóval annyi, mint ha itt 150-et kapnál - ettől hadd ne essünk már hasra...
...meg a motorodtól se, itt majd mindenki FZR1000-el nyomja

Én bírom a pofátlan kiscsávókat, ez egészséges, de a parasztkodást már nem, mert az alacsony IQ-ra vall, és olyanokkal nem tárgyalok (mert minek is?)
Jó éjt!
Munkatársam akar venni egy Thunderace-t 400-ért. 40 ezer km,és állítólag tök szép állapotban.
Ez kész. Tiszta elmebaj. Basszus milyen emberek vannak.
Zénó haver úgy tűnik hogy jól mondta:
Most beleöntve a ZX9-be ugyanolyan motorhangja van mint előtte (ugyanúgy zörög benne a vezérműlánc ) a váltó ugyanúgy szépen finoman veszi a fokozatokat kuplung nélkül is, semmiféle szokatlan vagy furcsa dolog sem történt.
(nem, nem lettem Mannol forgalmazó, csak mondom )
Na ez egy jó gondolat.Ilyen emberre nincs itt semmi szükség.
Sanya pörgess a végére mielőtt irkálsz.
Ne legyél már paraszt!
Meg fel se hív.
minden ok sok a meló Andi már visszavonult nem fórumozik
Az a baj hogy te azt hitted hogy ez itt egy nevenincs fórum ahová néha beirkál pár arc nélküli valaki, mint ahogy kommentelni szoktak pár szennyoldalon, aztán ha meg nem tetszik valami akkor át lehet menni parasztba mert úgysem lesz semmi.
Csak tudod ott a hiba hogy ez nem csak egy fórum hanem baráti társaság akik többsége hosszú évek óta személyesen is ismerik egymást, így itt nehéz eladni a hülyeséget. (néha beesik egy-egy arc aki azt hiszi hogy itt mindent lehet)
Ha valaki idejön és tudja hogy hány kiló annak mindig szívesen segítünk (nem csak motor témában) de ha valaki tapló és előadja magát az itt nem él meg pár napnál tovább. pénz dolgokba meg pláne nem szoktunk belemenni mert itt sosem volt cél hogy túltegyünk a másikon. (hidd el nekem nyugodtan hogy anyagilag sokunkhoz képest te még csak a fasorban sem vagy a Holland munkáddal és a fizetéseddel, pl. én sem homokvárakat építek vagy épp dinnyét árulok de nem reklámozom magam, akik ismernek azok tudják )
Szóval én azt mondom hogyha mégis úgy érzed hogy tudnál te itt normálisan viselkedni és tényleg tanácsra lenne szükséged, és az eddigiek csak valami rövidzárlat miatt voltak, akkor javaslom hogy állítsd át a szabályzókat és még az is lehet hogy tényleg segítünk.
Ha meg esetleg nem megy akkor nem kell itt lenni és mindenkinek egyszerűbb az élete.
Úr Isten!
Most először lesz@roztam a motorom ,magamnak
Elnézést mindenkitől
Üdv Feribá
Az jó lenne,remélem addigra kész lesz a "sz@ros" motorom,és le tudok menni.
Oké nem rontjuk az üzletet
Ui:nem felejtettem el a kuplungkart Feribá
mi a helyzet veletek pupu? jól vagytok? Andi nagyon eltünt!
csőváz
Hali
látom elgurult a beszélgetés tárgya.
1-Mikor valahova bemegyek -- köszönök.
2-Legalább--- bemutatkozok.
3-Csak jót akartak /mert ők már túl vannak ezeken .
4-Kérdezz tőlem --nyugodt típus vagyok
5-48 éve motorozom,a 200-t, már párszor elhagytam

Ne vedd ZOKON, ez egy kis baráti társaság!
Majd ,hogy nem : CSALÁD.