Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végül is nem nagy gondja volt,csak én nem vagyok szerelő. Ábrus segített a hiba feltárásában telefonon,aztán sikerült orvosolni.

3. henger karburátorban az úszóház tűszelep szorult a házában,és mindig más úszószintet produkált. Vagy túlfolyt,vagy egyszerűen nem engedett be benzint. Amikor beengedte a benzint ment addig,amíg meg nem szorult a tűszelepés ki nem fogyott az úszóházból..
Sziasztok
Miféle gondok ?kíváncsi vagyok minden tapasztalatra.
Svájcból való, a forgalmiban 66kw,de fojtatlan.
Szeretem is. Bár az utóbbi időben akadtak gondok,de megoldottuk.
Az nagyon szép!
Erre regrol suliban a gyakszis tanaromat ideznem aki azt mondta : "aki kurvának áll ne sirjon ha basszák"
Az enyém 16.-án töltötte a 28. évét.
Am nemertem ti miért vettetek meg anno az fzr-etek és tartsatok fent máig is? Miközben itt elegedetlenkedtek h így szar úgy szar erre kell költeni arra ... Igen minden motornak vannak hibái , de az minek vesz motort aki nem tud rá költeni?
Szép. Itt figyel 1 ilyen is csak szürke csíkkal
Mivel kereskedesbol hozom csak úgy adják ki A2 jogsim miatt hogy lefojtjak +200 euro így össz 1450 be fog fajni. Nem hinném h szar mivel holland moci itt pedig mesések az utak ránézésre a moci se sufnituning mint odahaza...
Nem biztos hogy benne van a fojtás lehet csak papíron annyi amennyi.
Szép jön 1 srác hogy vegyen 1 kihalófélben lévő szép motort ti meg lebeszélitek. Vedd meg nyugodtam a fojtást 1 esztergályos kiszedi faszán legyen sok örömöd benne.
XD vicces gondoltam h jön egy ember aki " nem túl sok aza moci stb" szöveggel jön oks. Őhhom adataim: 5 éve vezetek ebben bennevan h jogsi nélkül is van kb 25000 km em 750 mocival 200 km/h az utazosebem biztonságos körülmények között. 2. Nem kell bébimotor 750 után visszafejlodes lenne. 3 . Kösz h aggodtok de vannak szüleim elég ha ők aggódnak bár nincs mire.. 4. Plizs had dontsem már el milyen mocit akarok venni. Am mocivasarlas jövő héten lesz lefixaltam mindent és vhogy de kiszedem belőle a fojtást. Nemertem miért kell mindig a fiatalokat elítélni? Idősebbek közt is vannak őrültek. Ez csak egy vélemény volt.
Meg sincs a motor, és már fel akarod buherálni? Akkor nem biztos, hogy megéred az áhított busádat
Sztem használd pár hónapot, és ha érzed, hogy kevés, ki a fojtást - hidd el, jobban is fog esni, meg így 2x örülsz majd a teljesítmény növekedésnek!

Ui: busa, mint végcél? ezt még majd meggondolod, ha idősebb leszel
Ui: több mint 20 éve van szakmában nem gepkezelo ;)
Mind1 megveszem . Ha valamint felkell rajta újítani akkor is megérte az árát mert a többi ujgephez olcsó. Fater meg esztergályos, maros alkatrészt tud gyártani ha kell minosegit ;)
Most elbizonytalanitottal
Ha csak ideiglenesen kell,miért nem veszel valami kisebb egyhengerest?Ha megvan a nagy jogsi,úgy is eladod,és jöhet egy nagyobb.
Ismétlem,nekem mindegy,de saját tapasztalatból én tíz évnél öregebb gépet legfeljebb Ábrustól vennék.Persze ebben a korban is vannak jó állapotban tartott gépek,de nem ez a jellemző.A másik dolog:az FZR pörgős sportmotor,nem hosszú futású túrának tervezték,mint a GSF-et.A motorolajat,szűrőt 5000 km-ként cserélni kell,a fesszabályzó,trafók elfáradnak,cserélni kell,a hátsó villa csapágyait nem lehet kenni,tíz-tizenöt év után berágnak,hátsó villa felújítás.Ja és a hengerfej felújítást nem említettem még.Én ezen már mind túl vagyok.
500ezer ft fölött meg nemvennek A2 re motort..pénzkidobas. ugytervezem h vmi 600 as kellene most A2 re. 2 év múlva pedig nagy A jogsit csinálnám és kövi moci k8 busa lenne és kifujt.
http://m.autoscout24.nl/anbod/... ő lenne a kiszemelt ;) Miért lenne szar? Fater 1990 es 750 gsxf -e mostani új gépeket is leegeti hiába 78000km van benne és blokkjahoz nemvolt hozzányulva szetszedve. Nem bontoszökevényt vennék ;)
Hát te tudod,de ha én kint dolgoznék nem 26-éves kohó szökevényt vennék.Az enyém is 89-es,már nincs olyan alkatrésze,amit ne kellett volna javítani.(a vázat is!)
Ha kevés időd van vele foglalkozni,akkor mindenképp fiatalabbat javaslok.Mellesleg ezek fenntartása is eléggé költséges már,és az alkatrész meg egyre kevesebb.