Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor most menj ki és indítsd el kihajtott sztenderrel. Aztán ha beindult akkor tedd be valamelyik fokozatba.
mi ez honda monkey?
Motoros családi nap van nálunk... rendőrök szlalomot oktatnak, veterán kiállítás, lesz stunt is, meg ilyenek.
Csak az idő xar, felhős, 10 fok.
Azért lehet, hogy elmegyek, kb. 800m-re van
Azért is írtam hogy szar lehetett, de magam elé képzelve bugs bunny jutott eszembe és már nehéz akkor a nevető izmoknak parancsolni
Ennyire én nem tudtam örülni úgy beszartam hogy csak 5 perc múlva kezdett el remegni a kezem
kikötve áthidalva
A lábtartónál van neked kapcsoló,az is szokott ilyet csinálni
áááááááááááááá sírok
Én is egyből azt gondoltam h ilyen csak másokkal történik, vagy megrendezett jelenetekben
Sziasztok

Tee hát vigyázzál magadra, hát ki festi le a kocsit ha lerobbantod a fejedet?!
Szar lehetett biztos. De most így magam elé képzelve a szitut sírok a röhögéstől.
tegnap úgy jártam mint a filmekben :
Reggel ugye indítóz2-3 alkalommal semmi . Gondoltam én kis hülye megillatozom a kipufogót.Legyeztem , nem éreztem benzin szagot(persze indítózás nélkül) ,hát egész közel hajoltam .Ez a nyomi meg olyan mocskos nagyot lűűűűűűűűűttttt mint 1 petárda.
A fejem csupa gyuva lett,szempillám leégett,szememet is tele verte,
Veszélyes ez a motorozás . . .
ugyan ez a zizim csak nekem nem is forgat
Kezd forrni az agyam . Harmadik napja csináljuk.
Reggel indítóz2-3 alkalommal ,és egy icipici röffenés sincs , fél óra múlva arra megyek , indítóz,pöcc röff. Napközben akárhányszor indítom mindig hibátlanul indul.
most adtam el az 50 100at kell a faszomnak olyan szar tank. inkább vissza is3 vagy is8
de hát látod aztat írták én vagyok a bossz
Nem is én voltam a Gyulának raktam fel
Nem láttam sehol a kukásmellényedet.
Elég tartós darab a mágneskapcsoló, nem nagyon szokott tönkremenni. Többnyire kábel vagy akksisaru lelazulás szokott lenni a Baja.
Ha esetleg mégis az qúr ki veled valahol a belvárosban akkor tudod mit kell tenned. (rövidre zárod a két szegmensét és indítózol mint a filmekben )
Össze-visszahadonászol azzal a csővel.