Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek nagyon jó futócipők,speciálisan lábtípusra kapható.

Ha tényleg érdekel itt olvashatsz róla bővebben.
Nekem már az újabb csillapító van benne.
Ez nem divatcipő,hanem professzionális futócipő.Egy ilyen tudású Nike ha van akkor 70+ az ára.
Anélkül már nem is tudsz motorozni pff
Ja, tesztgép. Sajnos egy csomót kell vele menni a napokban. De őrület amit a számítógép tud rajta...
Az hiitem az 1 honda mánki úgy néz ki rajta
Akkor valaki más van a képen. Mi ez tesztmotor vagy mi?
Olyan mint egy Nike. Azt nem próbáltad? Lehet drágább...
Ez a motor egész jól áll neked azokhoz képest ami volt. De mintha híztál volna valamennyit nem?
Tudom, az IS4 is jó,viszont a KV4-el én már nem kínlódom,inkább a prémiumokkal gyűjtök össze xp-t,és abból megveszem az STI-t.
Jó munkát neked!
Mentem délutánra.
kár volt mert az st-1 ről csupa jót hallok
Isten éltesse Andit!

Bár már jó ideje nem látogat ide.
Én a KV4-et adtam el,szintén IS3-ra váltok.
Vaaaóóó!

Bevállalós vagy!
Én a 6-oson mentem.
Nagyon rendes vagy,hogy még álmodban is a Frézimet javítod. Ilyen egy IGAZI BARÁT!
Tök jó! Letekerni kicsit több mint 4 óra,mert nem tudunk a 6-oson menni,és bringával nem is akarunk. Nekem már sokszor megfordult a fejemben hogy eltekerek felétek,remek kis program lenne. -csak hát szabadidő hiánya gátat vet a dolognak. Persze nincs elvetve a gondolat.
Rossz hatással vagy rám.
Azt álmodtam hogy letekertem bringával Pécsre hogy szinkronizáljam a karburátoraidat. Aztán amikor már csak pár utcára jártam tőletek és hívtál csak úgy szokás szerint, akkor mondtam hogy mindjárt ott vagyok a garázsnál, gyere le.
Aztán rájöttem hogy már délután 6 körül jár az idő és letekerni meg simán 4 óra, így el sem indulok.
Másikban már több mint 2000km van,cafatokban lóg mindenhol,pedig 9 hónapos csak.
. .