Nagyon rendes vagy,hogy még álmodban is a Frézimet javítod. Ilyen egy IGAZI BARÁT! Tök jó! Letekerni kicsit több mint 4 óra,mert nem tudunk a 6-oson menni,és bringával nem is akarunk. Nekem már sokszor megfordult a fejemben hogy eltekerek felétek,remek kis program lenne. -csak hát szabadidő hiánya gátat vet a dolognak. Persze nincs elvetve a gondolat.
Rossz hatással vagy rám.
Azt álmodtam hogy letekertem bringával Pécsre hogy szinkronizáljam a karburátoraidat. Aztán amikor már csak pár utcára jártam tőletek és hívtál csak úgy szokás szerint, akkor mondtam hogy mindjárt ott vagyok a garázsnál, gyere le.
Aztán rájöttem hogy már délután 6 körül jár az idő és letekerni meg simán 4 óra, így el sem indulok.
Ha tényleg érdekel itt olvashatsz róla bővebben.
Nekem már az újabb csillapító van benne.
Ez nem divatcipő,hanem professzionális futócipő.Egy ilyen tudású Nike ha van akkor 70+ az ára.
Bár már jó ideje nem látogat ide.
Bevállalós vagy!
Azt álmodtam hogy letekertem bringával Pécsre hogy szinkronizáljam a karburátoraidat. Aztán amikor már csak pár utcára jártam tőletek és hívtál csak úgy szokás szerint, akkor mondtam hogy mindjárt ott vagyok a garázsnál, gyere le.
Aztán rájöttem hogy már délután 6 körül jár az idő és letekerni meg simán 4 óra, így el sem indulok.
http://youtu.be/yMlAtA0uyrY