Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben nincs semmi különös, egy ágyúgolyóra itt épp Golf kasznit húztak. Ezeket AMG Mercik meg ilyesféle agyonizmosított betontorpedók ellen csinálják, a világ boldogabbik felén ez elég elterjedt hobbi, sokféle átlagautóból készül ilyen. (ezeket hívják sleepernek azaz "altatónak" mivel ki sem nézné belőlük senki hogy autópályán izomból elkenik akár a kőgazdag 6-700Le-s M5-ös BMW, 6,3 AMG vagy akár az alapabb Ferrari/Porsche stb. tulaj lenéző mosolyát és könnyedén vitzelődhetnek a sportmotorosokkal is)
Nyilván kiegyenlítettebb lenne a helyzet ha pl. egy Mr. Turbo ZZR1100 vagy egy szintén reszelt Brabus Merci áll a belső sávban de tény hogy általában ezek a szénné épített öreg(nek tűnő de modern fék,futómű és motortechnikával épített hiperkönnyű) méregzsákok okoznak nagyobb meglepetést.
Tudom hogy téged nem érint de talán érdemes lehet ránézni a tiéden is.
Megnéztem 5300km után az olajszintemet, nem értem semmi nem fogyott. Függőlegesen az ablak felső széle felett bőven ha oldaltámaszon akkor éppen elhagyja kb 2mm-rel.
Boldog Sanyát
Sziasztok!
Boldogat a Sanyáknak
Hozzátok a meleget
értem! köszönöm!
A találkozó Bugyi--majd menet:Pusztavacs
ez hol lesz Feribá? Bugyi vagy Pusztavacs?
Minden Sándor+ Ede
Boldog névnapot

Yamaha találka
2015. április 4.
Bugyi, Pusztavacs
Szervező: Dávid János

Valaki jönne?
Boldog Névnapot a Sándoroknak!
Szép napot mindenkinek
jó reggelt!
Ja igen,a benzin pumpához fekete és kék/fekete megy,ne keverd össze!
A fekete meg a kék/sárga a biztonsàgi kör vezetékei,a kuplung és kitámasztó kapcsolóra megy.Zárd össze a feketét meg a kék/sárgát,akkor elindul.
Sziasztok skacok!

Csak gondoltam beköszönök még élek bár elég sűrűek mostanában a napok meg szerencsére maszek is volt.Igaz azt elvitte az állatorvos. Szegény kiskutyánk nem volt jól és sokat mentünk a dokihoz de reméljük most már minden rendbe lesz és helyrejön teljesen Komolyan mondom az idegeink kivoltak.
Hali
Ez milyen motor ?
Üdv! Találtam 2 szakadt vezetéket egy zöld szinű csatiba megy bele fekete és kék-sárga csikos. A baloldali dekni környékén bukkantam rá! Képet elfelejttem lőni róla. kivettem a tankot és akkor láttam meg. Létezik hogy ez jön ac relétől? mert onnan jön ilyen vezeték. raktam be másik ac-t akksiról tökéletesen megy viszont a helyén már nem pumpál gyújtáson.
rendben meghúzom,jó hogy mondod!
Robesz a láncot húzd meg sürgősen , azt nem húztam meg
az enyém is a 4gyertyát hiányolta!
Hali Robesz
Ma már összeraktam az enyémet is /kipróbáltam -kényelmes ,
a kezem még begörcsöl néha de alakul.
szia Feribácsi! Hogy van a kezed?
Majd holnap teszek fel oldalról
Igen, Tdm 850 kormánya, nagyon kényelmes lett
szép estét az uraknak!