Ebben nincs semmi különös, egy ágyúgolyóra itt épp Golf kasznit húztak. Ezeket AMG Mercik meg ilyesféle agyonizmosított betontorpedók ellen csinálják, a világ boldogabbik felén ez elég elterjedt hobbi, sokféle átlagautóból készül ilyen. (ezeket hívják sleepernek azaz "altatónak" mivel ki sem nézné belőlük senki hogy autópályán izomból elkenik akár a kőgazdag 6-700Le-s M5-ös BMW, 6,3 AMG vagy akár az alapabb Ferrari/Porsche stb. tulaj lenéző mosolyát és könnyedén vitzelődhetnek a sportmotorosokkal is)
Nyilván kiegyenlítettebb lenne a helyzet ha pl. egy Mr. Turbo ZZR1100 vagy egy szintén reszelt Brabus Merci áll a belső sávban de tény hogy általában ezek a szénné épített öreg(nek tűnő de modern fék,futómű és motortechnikával épített hiperkönnyű) méregzsákok okoznak nagyobb meglepetést.
Megnéztem 5300km után az olajszintemet, nem értem semmi nem fogyott. Függőlegesen az ablak felső széle felett bőven ha oldaltámaszon akkor éppen elhagyja kb 2mm-rel.
Csak gondoltam beköszönök még élek bár elég sűrűek mostanában a napok meg szerencsére maszek is volt.Igaz azt elvitte az állatorvos. Szegény kiskutyánk nem volt jól és sokat mentünk a dokihoz de reméljük most már minden rendbe lesz és helyrejön teljesen Komolyan mondom az idegeink kivoltak.
Üdv! Találtam 2 szakadt vezetéket egy zöld szinű csatiba megy bele fekete és kék-sárga csikos. A baloldali dekni környékén bukkantam rá! Képet elfelejttem lőni róla. kivettem a tankot és akkor láttam meg. Létezik hogy ez jön ac relétől? mert onnan jön ilyen vezeték. raktam be másik ac-t akksiról tökéletesen megy viszont a helyén már nem pumpál gyújtáson.
Nyilván kiegyenlítettebb lenne a helyzet ha pl. egy Mr. Turbo ZZR1100 vagy egy szintén reszelt Brabus Merci áll a belső sávban de tény hogy általában ezek a szénné épített öreg(nek tűnő de modern fék,futómű és motortechnikával épített hiperkönnyű) méregzsákok okoznak nagyobb meglepetést.