Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze ő 50 éves, és most hülyült meg, de pénze neki sincs... egy toldott foldott 3000 V6 Omegát cserélne ki, és hiába beszéltem neki, hogy ne 3000 S6 BMW-t vegyen, hanem kisebbet, mert az is elég...*

* plusz a gecinek így gyorsabb autója lesz, mint nekem
Mért menne? a te verziódba a leggyengébb dízel került... ha ez is menne, ki venné meg erősebb motorral?
Ez papócáknak készült, olcsó hely-változtatás célra
Eleve így van méretezve a csiga-, szívócső-, minden írasd meg a chipet már bele végre, akkor élénkebb lesz 3000 felett
Te is tudod mi a különbség.
messze? tegnap volt itt egy haver, kinézett magának egy 5e jurós BMW-t németben, kérdezte, kiviszem-e érte? oda-vissza 2000+ km...
A vallási szektába (BMW, Alfa, Honda) belépni megszállottság nélkül veszélyes dolog
Sanyi, akkor a parkolóban álltunk.
Sanya akkor 50-nel mentünk.
Amikor rugókat cseréltem akkor vehettem volna sportrugókat szettben a lengéscsillapítókkal de pont a f&s utak miatt nem tettem.
Egyszer már valamikor leírtam de megismétlem:
Azzal van baj hogy 90-100-as előzésnél ha jönnek szembe akkor csinálhatok akármit, NEM MEGY csak sétál. Ha eléri a 3 ezret onnan NEM MEGY.
És nem az elavult technika miatt vagy a sok km miatt, mert a céges Oktávia kombi 1,6-os TDi 105Le/250Nm, a Caddy (1600kiló!) 1,9-es TDi 106Le/250Nm lepadlózva megindul 1500-tól és végig húz mint a barom 180-ig. (míg a céges 1,6-os benzines astra szintén egy lomha tetű ami ugyanúgy meghal előzésnél ezekhez képest)
Szóval a pözsónak sz&r a szoftvere és NEM MEGY. Ez a baj.
mévan minden ilyen qvamessze?
nagy
Carina ez az egyik legjobb autó, amit valaha gyártottak
én porszívóval ismerem
És azt tudod, mit mondott a kisnyuszi a rókának?
- Róka, akkor bazd meg a fűnyíródat!
nem kell golf
És 4-es Golf? az is egy bevált verda, 98-99-esek vannak fél M alatt.
De a Corollánál jobbat nem találsz, esetleg az akkori Carina, de abból kevés eladó van, azok is 250+ ekm....
hááát. az gyanús kicsit.
500-értmár szépet kapsz névreírva.
olyan nehéz normális képeket készíteni?
nem néztem amúgy
béjemvé nem kell
a nissan 99-ig még japán hálisten
Én az első sor után megálltam az olvasásban, akkor a válasz BMW

Tovább olvasva: Corolla, baleno üzembiztos, de a baleno a legfantáziázlanab autó, és ritka.
A nissan akkoriban kezdett "rönózni" a megbízhatósága nagyot esett.
Isuzu Opel igénytelen strapabíró, sok van belőle, de sztem ne vegyél dízelt ilyen ársávban, az mind javítandó.
Saxot azt vennék - rémálmomban, de aztán gyorsan felébrednék izzadtan.
Ezeket nem nézegetted?

Van ismerős körben,nagyon szeretik. Használják éjjel-nappoal.
kén egy autó. lehet ötletelni
rövid legyen (hecsbek)
rettentő igénytelen legyen (olajat akarok csak cserélni és szűrőket)
legyen kényelmes (szervó, klíma, villanyablak)
nagyon max 5 kiló van rá
amiket nézegettem:
totoja corolla
nissan almera
suzuki baleno
ami megfordultak a fejembe, de félek a dízeltől:
isuzus opel, citrom saxo
szevasztok
Romák jöttek,de azoknak inkább nem. Végül is megmaradt,de mostmár nem is adom el. Jó lesz az nyaralni járni.