Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oldalbol ninscs kép?Szemböl jol néz ki.Tdm kormány?
A nappali fény ------este igy világit
Ma mentem 50 km a faragott idomot kipróbálva.
Egyenlőre ilyen marad.
Itt mocskos nagy szél volt,és nem volt valami nagy meleg.
De szép idő volt ma, itt a tavasz! Láttam már gólyát. A szomszéd robogóját...
Rendben.
Sanyi, nem küldtem, ne várd... egyelőre ez vissza bele, aztán meglássuk. Azé köcce
Ja hát ez ilyen.

De jövő héten szabin vagyok,még a tavalyi évről maradt hat nap.
Én is egy fél órája jöttem haza,reggel nyomás tovább
Vége a melónak.
A bal féknyergemen normál légtelenítő csavar van, a jobbon meg ez. Ezzel mit kell csinálni?
Tudod , hogy jo gyerek vagyok

Hazafele letöröm a kedvedért a skodát !
Ilyen van most, sztem ez eredeti. Ilyesmi kéne, mert ez már 2 mm, az új meg kb. 6.
Még most azért visszatettem.
Megjelenés csak melós ruhában!
Amúgy meg ne nézelődni Gyere hanem munkát hozzál! Szerelni is tudunk!
az zsír ! Na majd jól megnézem , de várok míg kész lesz mert befogsz dolgozni
Csak fusi! De vettem huzató oszlopokat, láncokat meg hidraulikákat! Ugyhogy nem lesz lehetetlen! Most teljesen ekörül forog minden! Annyira dolgozunk, hogy még a talicska kereke os kitört!
Majd szólsz aztán megnézzük az aktuális kínálatot! Meg Írd mellé ha a kocsihoz is kell valami! Aztán ha jársz pesten leugrasz érte. Csak addigra csináld meg a krosszt, hogy tudjunk motorozni!
Hali Mindenkinek
Köszi, már jó a kezem, és szólj ha valamit segíthetek
Akarsz saját lakatos műhelyt ? Vagy csak fusi ? Majd veszel másikat ....
Király megnézem pontosan az enyém cikkszámát, mert akkor ha tucc erre jó forrást, sztem kelleni fog. Kösz előre is

Közben sokat utána olvastam a témának:
- Ha gyárilag szinter, akkor nem szabad hagyományost beletenni mert lecsökken a fékhatás (mert a tárcsa olyan anyagú, hogy bírja a kopást, viszont emiatt kisebb a súrlódása)
- Szintereresek közt is van különbség, amelyik hiper-szuper-race, az rosszul fog hidegen, esőseb főleg, szóval az kocamotorosnak utcára nem jó.