Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idén biztos fogod látni! Eladtam szigethalomra!
Nincs már rendszámos motorom! Vettem belőle autót, aztán azóta másikat! Mostmeg garázs/műhely építésbe kezdtem! Az akna már megvan! Lehet, hogy megválok a pályamotortól is, mert tavaly is csak egyet mentem vele! Aztán marad az xt szórakozásra! Csak attól tartok, ha mindent eladok akkor nem lesz többet!
Végsebesség mérésen biztos idén előveszed a motort ?
A reptéren van hely kigurulni a sebességet nem?
Meg amúgy se mész olyan gyorsan!
Kinek van kedve hétvégén motorozni ?
Ott vannak az árak , mondjuk nem ABS rendszerű motorhoz írták .Fék nagyon fontos én nem spirolok vele az tuti , talán egy kis motoron el tudnám képzelni , hogy javíttatom a betétet ...
Ez most miez?
Ha minden igaz 13000 a brembo szinter! Két pár! Nem szinteres ferodo van 10-ért pár!
jó reggelt!
Csak nem rendbe jött a kezed? (szükség lesz még rá)
Nem, ilyen. Amit a te képeden van, az az ABS nélkülié.
Ilyen?
Szia
BMW R1100S ABS-es (ebben más a fékbetét, mint a simában)

Megpucoltam, megmértem. A legvékonyabb 1,6 mm, a többi 2 fölött, és szinter, sőt eredeti Brembo. Ebből 10e körül van egy pár, ahogy néztem.
Sztem maradhat még ez benne, majd látom, hogy kopik, mert most le van dokumentálva.
aha.
akkor kód szerint keresek hozzá
nagyon köszi
Hali Ábrus
Köszi , semmi gond , már megoldódott.
Szia Laci! Milyen motorod van pontosan? Csak kíváncsiságból megnézném mennyi bele az első betét! Vagy nézted és nagyon sok?
sziasztok!
Szerintem csak költségoccsóbítási szempont miatt van. (gtré is olyan, meg még valamin találtam már ilyet )
Feribácsi szerintem a hétvégén valamelyik délután tudnék legkorábban menni, akkor leszek délelőttös.
Ma kikapom és lemosom az eredetit, és akkor látszik, milyen volt, és akkor olyat ragasztatok Sanyival. A kínaiban is megbíznék, de az 3 hét... (van ott 1000 féle, vannak kicsit drágább, jobban kinézőek)
Érdekesség: A BMW-Bremboban csak úgy tudod cserélni, ha leveszed a nyerget, mert alul jön ki. Felül szinte egyben a nyereg, bztos, így erősebb.
Szép hetet mindenkinek.
Kulcs másolás ügyben :
Dabason 2500 Ft/db. rögtön megcsinálják .
Van pár db 2-kulcsos szettem ,ha valakit érdekel /
Gyújtás -ülés- tank-sisaktartó/
Jó, akkor alszok én is.
Mér alszik mindenki?