Minden belső égésű motornál,mivel a tüzelő anyagoknak égési ideje van,(csak eltérő)holtpont előtti befecskendezést,vagy elógyújtást kel alkalmazni.Hogy mennyivel előre,az a tüzelő anyagtól,a fordulattól,és a hengerűrtartalomtól függ.
Arra viszont kíváncsi lennék hogy állítottál az fzr-en előgyújtást,mert nálam az ötszázon fix a jeladó tekercs,maga az elektronika szabályoz a fordulattól függően.
Sziasztok.
Van egy 250 es fzr-em és olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy a vezérlés beállításnál mekkora előgyújtást kell neki hagyni?
mert én teljesen felső holtpontra állítottam és motor járása kicsit zavaros.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
hali
ne lenne valakinek elfekvőben egy ventillátor kapcsoló gomba a 93 yzf 750 hűtőbe?van nekem 2 de egyiknek sem jó a menet.
folyamatosan megy a venti, le kell húznom a vezetéket róla.
köszi
üdv.
Ja bocs Ábrus te a karbi helyett az injektort mondtad,hogy nem fog működni,odáig már nem mentem.jó lett a karbi egyenlőre.
olyat azért még mindig produkál,hogy alapjáraton be-be ránt egyszer egyszer mintha a gyújtás kihagyna de ritkán.
erre van ötletetek?
üdv.
Arra viszont kíváncsi lennék hogy állítottál az fzr-en előgyújtást,mert nálam az ötszázon fix a jeladó tekercs,maga az elektronika szabályoz a fordulattól függően.
http://www.pinkmotors.hu/
Van egy 250 es fzr-em és olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy a vezérlés beállításnál mekkora előgyújtást kell neki hagyni?
mert én teljesen felső holtpontra állítottam és motor járása kicsit zavaros.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
ne lenne valakinek elfekvőben egy ventillátor kapcsoló gomba a 93 yzf 750 hűtőbe?van nekem 2 de egyiknek sem jó a menet.
folyamatosan megy a venti, le kell húznom a vezetéket róla.
köszi
üdv.
Ötletnek jó de az ár horibil.Negyedéből ki lehetne hozni.
mi helyzet ezen a szar esős de pénteki napon?
még pár kép:
olyat azért még mindig produkál,hogy alapjáraton be-be ránt egyszer egyszer mintha a gyújtás kihagyna de ritkán.
erre van ötletetek?
üdv.