Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy a vezérmű tengelyek beállítását kérdezed?Erre meg inkább Ábrus tud válaszolni,vagy olyan aki már javított blokkot.
Minden belső égésű motornál,mivel a tüzelő anyagoknak égési ideje van,(csak eltérő)holtpont előtti befecskendezést,vagy elógyújtást kel alkalmazni.Hogy mennyivel előre,az a tüzelő anyagtól,a fordulattól,és a hengerűrtartalomtól függ.
Arra viszont kíváncsi lennék hogy állítottál az fzr-en előgyújtást,mert nálam az ötszázon fix a jeladó tekercs,maga az elektronika szabályoz a fordulattól függően.
asszem a pinkmotorsnál van

http://www.pinkmotors.hu/
Sziasztok.
Van egy 250 es fzr-em és olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy a vezérlés beállításnál mekkora előgyújtást kell neki hagyni?
mert én teljesen felső holtpontra állítottam és motor járása kicsit zavaros.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
sziasztok! nagy kérdés vezérmüláncot hol tudok venni?
sziasztok! nagy kérdés vezérmüláncot hol tudok venni?
hali
ne lenne valakinek elfekvőben egy ventillátor kapcsoló gomba a 93 yzf 750 hűtőbe?van nekem 2 de egyiknek sem jó a menet.
folyamatosan megy a venti, le kell húznom a vezetéket róla.
köszi
üdv.
13. péntek van... már aki babonás
Szerintem is megèrte
Az nem sok.
25000 forint
Ennyiért egy komplett trabiból 3at veszek nem egy kanapét!
Ötletnek jó de az ár horibil.Negyedéből ki lehetne hozni.
köszi szépen
ez nagyon kemény lett!gratula nagyon fasza lett!
Halihó sziasztok!

mi helyzet ezen a szar esős de pénteki napon?
egyébként egy ilyen volt a kipu csak kicsit más az alakja
Bakospistinek is át van alakítva hasonlóképpen és az ábrus is fúrta faragta rendesen
köszi,pedig azt hittem megköveztek
húú hát én sem merem beindítani
Az a kipu brutális majd kérünk hangot
Jó lett nagyon én meg nem mondanám, hogy nem FZR
de szerintem jó lett
még pár kép:
köszi,nagy projekt volt.2 hét intenzív meló
Ja bocs Ábrus te a karbi helyett az injektort mondtad,hogy nem fog működni,odáig már nem mentem.jó lett a karbi egyenlőre.
olyat azért még mindig produkál,hogy alapjáraton be-be ránt egyszer egyszer mintha a gyújtás kihagyna de ritkán.
erre van ötletetek?
üdv.