Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt ugye te se gondolod komolyan, hogy egy 50% tuningtól nem ugrik meg a fogyi?
Én nem hiszek abban a "jól mennek"-ben sem - felnyomják az adagolást, meg a turbót, oszt jól mutat, de a váltó áttételek maradnak, meg a futómű - erőátvitel - fék is, azok meg szintén kellenek a jólmenéshez
Meg azok b&szkodnak velük sokat akik össze-vissza alakítgatják, aztán meg persze az autó a sz&r. (meg van még a sajnos elég népes szarrágó kategória, akik eleve hulladékot vettek olcsón és költeni sem hajlandóak rá, csak ha megáll az autó)
Egyesek a HDI-t is tankolják mindenféle sz&rral de még gázolajszűrő 2e forintján is spórolnak, vagy ki sem cserélik, vagy nekiáll tisztogatni és visszateszi.
Az konkrétan be volt rohadva.
Csak az énfajta lefojtott 205 Nm/90Le-s nem megy, ugyanez 250Nm/110Le-vel már jóval élénkebb, csippelve 330Nm/140Le-vel meg már kimondottan jól mennek.
A hibák meg nem a Franciaság, sokkal inkább az eltelt tizenakárhány év miatt vannak.
Nekem is csak olyan bajai voltak amik kopó/használódó dolgok mint mindegyiknél.
Szóval a te kawádnál is nyikorgott.
előzmény
Köszi.Holnap szètszedem.
Az enyém nem nyikorgott soha, pedig vagy 5 évig nálam volt, soha nem szedtem szét...
Nem tudom hogy az oldal fejlesztői olvassák-e ezt de a régi nagyítható képeket sokkal jobbnak találtam mint a mostanit.
Átérzem én a proletariátus nehéz helyzetét

A fogyasztásaitokat olvasgattam, az nem rossz, neked is 5 liter? (vagy hogy, most nem keresem vissza) egy ekkora autótól az nem rossz, még megy is, ha lendületben tartják - csak sokan panaszkodnak ott mindenféle hibára, hát csak francia...
Az jó mert épp készültem hogy elküldöm az annyába Liu Cseng szánt.
Ez az.
Igen ma jött meg,most mondta a Vicus.

Köszönjük szépen a közbenjárást.
Sanya jött már valami csájnából?
Nekem már úgy nyikorgott,még a motorzajon is áthallatszott.
A hátsó rugó alsó csapágyszeme csinálja,ez nem görgős,hanem sima acél csukló,olyan mint egy golyóscsap.Megrozsdál,aztán már kenheted,késő.SKF-ben van hasonló,de asszem a belső átmérő nem passzol,hézagoló perselyt kel hozzá készíteni.
Úgy értem hogy rakosgasd csak te is a sok limlomot.
A himba lesz az, sanya jól mondja.
Oda már nemigen szoktam írni mivel elég rideg a légkör. (csak érdekből szerepelek ha valami kérdésem van)
Egyébként mivel reggel jöttem haza így kevésbé tudok aktív lenni. (de magyarázhatom egy olyannak akinek az a legnagyobb munka hogy felkeljen mire a neje hazajön, aztán csak kedvtelésből csinálgat ezt-azt )
Ki kell szedni a himbát,szétszedni,és jól bezsírozni. Akkor csendben lesz.

Az enyém nem nyikorog.
Üdv. Meg vannak már a trafók meg gyertyakábel, kell még 4 pipa meg egy kis szabadidő. Meló van ezerrel meg jön nővéremék lagzija. Majd publikálok
azért is kérdeztem,hogy tud-e rola valaki valamit!
Ráfujtam fèl tubus olajzósprèt hiába.