Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg lehet csináltatni,a Zoli barátomnak is házi lepárlója van,és hibátlan.
azon filózom beszélni kék az öreggel aki a kazánomat csinálta. Szerintem a pálinkafőzőt is megcsinálná.

A barátomnak van egy,ezért nem veszek. A Vicusom nagyon szeresse a jó pálinkát,és nekünk is van egy nagy szilvafánk. Venni kék egy fedeles műanyag hordót és ha lesz annyi termés kifőzik nekünk ingyé.
nem kóstoltam még, de biztosan jó.
Sanyám, én sem értek hozzá. 5-6 gyümölcsfám van csak. Abból a komolyabb a szép nagy cseresznyefám. Az már ad 60 kiló cseresznyét évente.
Most gondolkodom valami ilyesmin.
Köszi,megpróbálkozom vele. A szomszédban van birkatrágya. Az jó?
nemsok betegség lehet ami a legvédettebb részen támad, a törzsön. Ez inkább kártevő. alaposan drótkefézd le, kapjon lemosó permetezést, és ásd meg a tövét, kapjon egy kis trágyát. Ha nincs természetes trágya, akkor nitrogénalapút vegyél, mert az tud elég hamar oldódni. A többi műtrágyát ősszel szokás beleforgatni a tövéhez.
Tavaly megcsináltam mindezt én is. Remélem idén nem lesz rá szükség,mert nem egyszerű művelet. Sose jön ki egyszerre mind a négy.
Kéne egy kis segítség! Egyik almafánk egyre inkább terjed rajta valami. Valaki esetleg találkozott már ilyennel.?
Amikor megvettük a házat,már akkor is ilyen volt,de nem ennyire.

viszont csak felülről kaphat levegőt, azaz amikor visszanyomom a dugattyúkat kézzel, helyre áll a rend, mert a levegőt vissza kinyomja.
vagy nem?

Megjöttünk a kisháztól. Jól elfáradtunk,megmetszettünk 4 fát.
aha fel
egy nyergen belül a dugattyúknak mennyire kell együtt mozogniuk?
ugye most én azért hozatok új fékbetét garnitúrát, mert félrekoptak a betétek. a nyergen belül az egyik betéthez tartozó dugattyú pár alig mozgott, míg a másik oldal jóval többet. cca. csak a fele az egyik betét vastagsága mint a másik.
(ezért volt az is, hogy hidegen a verseny tárcsák szegecselése nekem rendesen csörgött)
kinyomkodtam a dugattyúkat, megsmirgliztem, beszilikonoztam, átmozgattam. tisztítás után teljesen bentről ennyire jöttek ki.
ja igen... ha petét nélkül maszírozom a fékkart, és tartályból elfogyik a félfolyadék... akkor fellevegősödik, mi?
Hey-ho! :) Milyen időközönként kell cserélni a motorolajat?
sziasztok
yzf 750 93-as ba milyen gyertya való általános használathoz?
ki kellene cserélnem de a régieket még nem vettem ki.
köszi szépen.
Ilyet akarok én is a motorra felrakni
csak még nem tom hová
ez gyakorlatilag Renault
ÓÓÓóó Ez tetszik
Nagyon jó barátomnak meg egy ilyen van.

Ő a háziorvosom is,és 10 éve nyüstöli. Nem hajlandó megvállni tőle.
Én meg tankozok tovább 1 hét alatt 40pontot javult a wn8 majdnem 1000
Én meg dolgozni.
Az a medvének van.
OK, majd akkor megyünk vele próbaútra de most egyelőre ebédelni
Meg lesz íratva ha felraktam a coolert (ahhoz jobb idő kell) és kicseréltem a kip.dobot. (porrá van rohadva)