Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello.tudna valaki segiteni hogy YAMAHA FZR1000,menyire kel alitani a szelep hézakot,kipufogo,szivo szelepeknél.koszi
Nem feltétlenül. Az első képen a két cső egyidős.
a nem cserélt fagyálló - meg a 20-25 év...
A nemcserélt fagyálló elrendezte ezt is. (elég sok ilyen elrohadtat láttam)
Zsolti sárgáján pl. még a h.fej lemezei is sz&rrá voltak rohadva.
Ki akartam cserélni a gumigyűrűt a vízpumpánál,mert megjött a bontott vízhűtő,ds amint látszik ez mára kimarad csak tudnám hova tünt a régi gumi vagy inkább nem akarom tudni
A hirdetésben nemvanklíma (azt pedig nem szokták lehagyni mert anélkül nálunk nem lehet autót eladni )
Tomasznak nem gond a 2 ajtó, ketten vannak... es fotó alapjan jobb ia az, mag ugye német.
En jobb szeretem a 2 ajtóst, akkor nincs mellettem oszlop, jobban kilátok, meg az ajtó is nagyobb.
A paksi is terra felszereltségű, így klímás. Az 5 ajtó nagyelőny persze
Az én szememmel nézve a pécsi 5 ajtós és klímás.
A Skodát elhoztam tegnap. Most épp megy, de nagyon sok problémája van már. Kicsit rendbevágom és eladom.
Kék: ilyen messziről, úgy, hogy csak hétköznap megnézhető, esélytelen. Persze ha elmész megnézni nekem pénteken, mert ráérsz, az más.
Tomasz, a Skodri lefekütt végleg? letettél a kék Corolláról?
Ahogy mondani szokták.
Az ember alvásigénye: még 5 perc.
mint a Republic: még, még, még, még, még, ennyi nem elég!
Ha nem hatalmas probléma, akkor megköszönném.
Borzasztó! Miért meddig akartál aludni?
Hát asszem az 1000 nél a pupu cserélt lengővillát is,és valami távtartó is kellett,de majd biztos írja a tutit.
Nézzek rá?
Rákérdeztem a corollára (Paks)
A jobb hátulja lett javítva, nem rozsdál. Jó állapotú, Német származású. Most épp kinn van a faszi autóért, és pénteken már itthon lesz, de nem lehet megnézni a hétvégén, mert nem alkalmas. Így viszont szerintem tárgytalan.( nagyon-nagyon nehéz lenne leszervezni )
Àbrus! Köszönöm, hogy felajánlottad a segítséged.
Tudom.
Rádásul öreg euro2es. 52eFt a regadó. Egész olcsón forgalomba helyezhető
Felébredtem a Zasszony ébresztőjére
Az akkor is szebb

A rsz-t nem figyeltem, valóban, de akkor még sokkal jobb! Egy ilyesmi oldtimer sokkal jobb állapotú általában, ha kint ment, nem itthon nyúzta egy vásáros cigány, teszkós olajjal, otthon javítva
A kinti műszaki vizsga nem épp olyan, mint a magyar
Sziasztok!
fzr600 gyári kereket(18x3,5coll) szeretném lecserálni 17x5 collosra.
Megy ez átalakítás nélkül?
Köszi!
nem szoktál te ilyen korán kelni.
A másiknak( az ócsóbbnak) hiányzik egy pár magyar rendszáma. Hogy Àbrust idézzem: nem figyelsz
Miért nem megy el a szövegem?
Amit tegnap linkelté, szebb. Meg negyedével ócóbb.