Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én 1x elrontottam a telepítésnél nem volt internetkapcsolat,és nem tudta leszedni magának a dolgokat.
Az ubuntu az egy lebutított windows más ikonokkal. És a bezáró X nem jobb fennt van, hanem bal fennt.
Én megkedveltem az ubuntut. Egyszerű,gyors,nem kell drivereket vadászni,stabil.

Nekem bejött.
Nem lehet elqrni. Vagy lehet te is elqrtad a wint?
Jól mondta itt a számítógépes faszi nekem régen, ha jó a gép akkor a win is jól működik rajta. Ezen a másik gépen már vagy 8 éve megy a vista azzal vettem pedig állítólag az a legkulább windows. Egyszer nem fagyott le, ha áramszünet volt és leállt a gép szó nélkül javította magát és visszaáll a rendszer semmi bajom nem volt vele. A Chrom böngészőt töröltem most mert az belassult az explorer meg hasít mint a nyíl.
Aki azt várja tőle, hogy egy jobb windóz legyen, az csalódni fog benne. Bizony, egy csomó dolog más, és aki megxokta a winfost, annak problémái lesznek.
Nekem a 8.1 win 1 hónap alatt fosott be, vírusos lett, pedig volt Avast - meg rühelltem, hogy indulásnál be kell gépelni 8 karaktert, mert ez a min. pwd.... - meg semmihez se volt 64bit driver
Valamit elqrtál akkor. Az enyém atom stabil, és kb. 15 mp alatt bootol be. Ja, és villám gyors, de itt a gép se gyenge.
Szép tiszta hűtőrendszer pedig 1987-es.
kép: előzmény
Sanyám! Bocs hogy nem vettelek fel. Színházban vagyunk. 2 perce kezdődött
Dobj bele egy ezres Yami blokkot,aztán meg is van oldva a motor problémád.Még találkozóra is hozhatnád.Igaz a műszaki kcsit macerásabb lesz,de neked nincs lehetetlen.
ok koszi.
mármint fagyállót teszek bele desztvizzel,csak az olcsóbbat vettem bele mert úgy is cserélem még 1szer
0,11 töl 0,20 ig kell legyen.mindegy mennyi csak essen bele a tartományban.De jo ha 0,15 felett van.
hello.bocs de nem értem hogy 0,11vagy 0,20?
Ezekkel nem jön ki (mással se nagyon) viszont ha öntesz bele hűtőtisztítót, amivel persze nem 10 percig hanem vagy egy órán keresztül járatod akkor az kihozza a nagyját.
A sima vízből viszont ki fog rakódni a forró felületeken az ásványi anyag. (ha már víz akkor desztillált vagy esővíz legyen)
Apámnak felraktam tavaly, ~4 hónap után kivágtam a francba és ment vissza a win.
Persze nem akartam minősíteni mert még a végén az derült volna ki hogy nem értek hozzá.
Az ubuntu ugyan olyan kula mint a winfos csak más a színe.
Most még nem rakok bele alu barát fagyállót,mert tervbe van van vezérlés+vízpumpa csere nyár elején,csak valahogy ki kéne takarítani a csövekből a rozsdát,de nem akar kijönni,próbáltam vízkőoldóval meg trisoval is ,tartályba már kínomba sóderkavicsot tettem úgy ráztam fél óráig,na akkor már tisztult
Mindenhol van egy két hozzáértő.
Sziasztok.
azért pucsumu hozzászóló jól megállapította a termék értékét.
Nem, csak 5+2 es munkarendben vagyok
sz: 0,11-0,20
k: 0,21-0,30