Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a női autó dolgot sosem értettem. Én simán megvenném magamnak, bár igaz hogy már jó ideje nem érdekel különösebben a kinézete a gépnek. (ha a pözsó nem lenne ennyiben akkor lehet rámennék )
Igen, mert akkor ott megyek el mellette, egyéb esetben meg 110km autózás.
Ha gömbölyű Cilica, az nem rossz, de rámegy gatyád
Ez a Corolla tuti gép, csak kicsit ósdinak néz ki, de ha jó (és annak tűnik) megvenném sztem elpusztíthatatlan (ha hekkeled szét )

Na, mentem gyúrni, rám fér
Tuttam én hogy nem figyelsz.
Elég furcsa hanglejtésű (kissé belassult) korombeli srác. (na jó, már nem annyira srác )
Írtam neki mélt hogy mint gtr-es testvér átvenném tőle a gumikat, erre válaszolt hogy háát ő még nem szeretné külön eladni mert a hátsó már elég kopott és nem menne át műszakin. Ha viszont valaki nem adná meg a 400-at akkor megtartja a gumikat.
Erre gyorsan felhívtam hogy adok én neki még bőven jó mintájú (oldtimer ) hátsó gumit szóval ezen ne akadjon meg, hanem nyögjön ki egy árat. Erre bedobja hogy háát ő még nem nézett utána hogy mennyit érhet a két gumi, de még nem adná el mert érdeklődtek már páran a motor miatt és addig ugye....
Szóval megígértettem vele hogy szól ha történik valami, ami nálam annyit jelent hogy a jövő héten újra felhívom hogy mi van a cuccal.
(40-45-ben még megérné postával együtt is, ha feljebb árazza akkor már megrendelem máshonnan)
vettem egy 2 napos HD képes bizbaszt a hasznaltauto-n. megnéztem a corollát közelebbről is. Ábrus, olyan sokára mész csak arrafele?
van 300-ért egy öreg celica. ha nem észérvek lennének, azt venném.
a yaris nagyon női autó. sem nekem sem kingának nem tetszik. a dobozt hegesztünkahátára verso pedig egyenesen ocsmány
Nem néztem, olvasd, amit Tomnak írtam.
Tényleg, azt nem is láttam nem húztam el a csúszkát

Akkor meg hülye a gazdája, mert a motorral együtt adva nem kap érte annyit, mint külön, főleg nem azonnal...

Józsi, írd ide, mennyit ér neked, és teszek neki holnap rá egy rosszabb ajánlatot, meg jól lefikázom hogy nem ér semmit, mert nem gyakori méret
Ja, aszittem hogy az észérvek vannak előtérben.
Nézted te a képet?
A Bridgestone Battlax nem top márka? Újnak újak és ugyanolyan BT45 mint amit épp meg akartam rendelni. (egyébként árról még nem volt szó, mivel nem akaródzik még neki kötélnek állni)
(aszittem a csillag azért van ott mert esetleg kétségbe vontad a jövő évi túrarészvételem is )

nem.
ott a gumi a képek között. vatta új, és a márka is látszik.
Ez nem hangzana jobban?
Jó-jó, de milyen gumi, te beszéltél vele... nem hiszem, hogy most vette 70-ért... lehet, valami régi, vagy nem top márka, vagy csak szerinte "új"... az R17 megoldás gyorsabb, biztosabb, jobb - hát persze, hogy drágább

*csillag marad, mert hiányollak a csapatból, ez nem baj tán?
László legyen kedves és ne akasszon ki.
Megvan hogy 31608 Ft-ért van első és 36488 Ft-ért van hátsó gumi amit meg is vennék de ha mondjuk véletlenül 40e-ért megkapnám a csávótól ugyanezt a párat akkor az nem is lenne olyan rossz nem?
A csillagot meg tessék törölni, jövőre minden körülmények között állok a túra szolgálatában. (épp elég baj hogy most kénytelen vagyok kihagyni, pedig erősen kerestem a lehetőséget )
Ez volt az álom-autóm akkoriban, mikor kijött egy haver vett ilyet, mikor nyert a lottón 6 millát (90valahányban, az komoly lé volt!)
Szóval mentünk vele, jó volt, akkoriban Wartburgom volt
Ha tényleg kell akkor megoldható mert 20.-án útba esik.
József, még mindig ezzel a gumival nyűglőcc (amit már 2 éve cserélni kellett volna) remélem, jövőre* az Adriára nem ugyanezzel a gumival akarsz jönni

*
ja, nem veled kell alkudni
Velem hiába.
lehet róla szó. cserébe megkék nézni ezt nekem. link
Tudom, azé volt ott a röhögős... de kösz, hogy ennyit se nézel ki belőlem...