Mivel még nincs nálam régóta ezt nem tudom sem alátámasztani sem cáfolni ,de srác akitől vettem nem értett a motorok hoz ,de még így is azt mondta ,hogy 4000km öntött utána 2dl olajat.Egyébként az új mocik is eszik az olajat pl a 600-as gsxr 1000km/1 dl olaj.
Ilyen öreg motoroknál előfordul, hogy csipegetik. Igazából annyi, hogy figyelni kell rá.
Kb. annyit fogyaszt motorolajból, hogy a szezon végére az olajcserekor megmaradt kevéske cucc, megmarad...
Sok helyről hallom, hogy mondják sokan (akiknek talán nincs is, nem is volt, nem is lesz..) hogy eszi az olajat...Nem tudom, hogy az erősebbek eszik-e, de az enyém semennyire sem eszi..
Nekem is ez az első FZR-em de én tökéletesen megvagyok vele elégedve! Erős és eddig megbízható gép.Bár szerintem alacsonyabb sebességnél lehetne kicsit kezesebb ,mert az enyém kicsit nehezen irányítható ,de hát nem egy városi motor.Kifejezetten típus hibájáról én még nem hallottam ,de nem mondom ,hogy esetleg nincs.Ez az én véleményem és motorom.
Viva las SÁRGA !
Ez már lassan olyan lesz, mint a ne fürgyéé le, vagy az ojektum, vagy......
Sárgás pólót kéne gyártani!
Zsolti. Védessük le... Meggazdagszunk tesó !
Akkusavat semennyit nem kell, mert az nem "párolog" el csak a desztillált vizet kell utánatölteni. Ha már savazni kellene az akkut akkor régen rossz. Ha a szint nincsen feltüntetve akkor ha jól emlékszek az az általános szabály hogy az akkuban levő cuccos felett legyen a szint cc. 2 mm-rel.
Regelj újra...
Elfogyik.
Kb. annyit fogyaszt motorolajból, hogy a szezon végére az olajcserekor megmaradt kevéske cucc, megmarad...
FZR talin egyszerűbb lenne úgy...
Hol volt a kettes pontosan.
Az enyém sááááááárga lenne
Ez már lassan olyan lesz, mint a ne fürgyéé le, vagy az ojektum, vagy......
Sárgás pólót kéne gyártani!
Zsolti. Védessük le... Meggazdagszunk tesó !
Na akkor az lesz.
Fényezősök előjönni !
Lakkot tudok venni kézi spray formában is? Mit ajánlotok hozzá?
Minden rossz volt rajta, mégis ment A mai vackok egy kis hibától már lefexenek