Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg nem Sárga........... Sáááááárga
De sajna pont akkor mentem amikor írtál. Reggel 4.30-8.25-ig, és délután 12.15-18.10 dolgozom. Közte és utána szabad vagyok!
Godzilla
Nem birok kilépni. nem enged a mozilla.
Mivel még nincs nálam régóta ezt nem tudom sem alátámasztani sem cáfolni ,de srác akitől vettem nem értett a motorok hoz ,de még így is azt mondta ,hogy 4000km öntött utána 2dl olajat.Egyébként az új mocik is eszik az olajat pl a 600-as gsxr 1000km/1 dl olaj.
Szeretnél Sárga lenni?
Regelj újra...
megmaradt !?!?!?!?!
Elfogyik.
Ilyen öreg motoroknál előfordul, hogy csipegetik. Igazából annyi, hogy figyelni kell rá.
Kb. annyit fogyaszt motorolajból, hogy a szezon végére az olajcserekor megmaradt kevéske cucc, megmarad...
Nem bírok felhasználónevet váltani.
Enyém se?
Sok helyről hallom, hogy mondják sokan (akiknek talán nincs is, nem is volt, nem is lesz..) hogy eszi az olajat...Nem tudom, hogy az erősebbek eszik-e, de az enyém semennyire sem eszi..
Nézem a dörrentő felfogató bilicsét... Még abban is benne a Yoshi logo.
Nekem is ez az első FZR-em de én tökéletesen megvagyok vele elégedve! Erős és eddig megbízható gép.Bár szerintem alacsonyabb sebességnél lehetne kicsit kezesebb ,mert az enyém kicsit nehezen irányítható ,de hát nem egy városi motor.Kifejezetten típus hibájáról én még nem hallottam ,de nem mondom ,hogy esetleg nincs.Ez az én véleményem és motorom.
EGyértelmű. sokan vagyunk itt, és nem tudok mindenkihez arcot társítani.
FZR talin egyszerűbb lenne úgy...
Szar idő van felétek is.
Hol volt a kettes pontosan.
Pólón már gondolkodtam. Le kéne gyártatni a fórumos nevekkel mindenkinek. Valahol olvastam hogy csinálják kicsié.
Az enyém sááááááárga lenne
Az legyen ráírva, hogy sárga, alá kisbetűvel meg, hol a kettes?
Igen embléma. Fele itt, Fele messze, és az egész darabokban.
Viva las SÁRGA !
Ez már lassan olyan lesz, mint a ne fürgyéé le, vagy az ojektum, vagy......
Sárgás pólót kéne gyártani!
Zsolti. Védessük le... Meggazdagszunk tesó !
Elképzelhető. Nem nem csörög/zörög...
Na akkor az lesz.
Fényezősök előjönni !
Lakkot tudok venni kézi spray formában is? Mit ajánlotok hozzá?
Dehogy! A SÁRGA egy ikon! egy embléma! *

Minden rossz volt rajta, mégis ment A mai vackok egy kis hibától már lefexenek
Az van. Ez nem nyitott öröghangú dob. Ez teljesítmény dob. Kulturált csendes hanggal. (Kíváncsi lennék mennyi erőt tud adni a motornak)
Ha jól nézem az egyik fele a táblának már újra volt szögecselve. Gondolom most se zörög
Vááá ennyit szívni a teló zárókupakjával majdnem eltörtem az ujjam 1már fentvan most gyűjtök erőt a másikra.
Akkusavat semennyit nem kell, mert az nem "párolog" el csak a desztillált vizet kell utánatölteni. Ha már savazni kellene az akkut akkor régen rossz. Ha a szint nincsen feltüntetve akkor ha jól emlékszek az az általános szabály hogy az akkuban levő cuccos felett legyen a szint cc. 2 mm-rel.