Nem is lopták el, biztos részegen elhagytad valamelyik kocsmánál csak otthon ezt a sztorit adtad be
Nekem is loptak el egy ilyen öreg bicót, mikor fent laktunk a központban, és csak kint volt lezárva.
Sajnáltam, mert kb. 30 éves volt, tök rozsda, de úgy szaladt, mint egy úgy márkás bringa nem olyan volt, mint az a kínai vacak, amit utána vettem
Hát azért nálad meg a Sanyiénál elhagyatottabb környéken is laknak emberek... a tieitek nem gázosak 1általán
Komoly gond a tanyavilágban van, ahol 2km a legközelebbi szomszéd - oda be is mennek, meg agyon is verik a magányos öregeket.
Nálatok talán még előny is, hogy ha idegen autó megy be oda a labirintusba, az mindenképp feltűnik.
Nekem is elvitték a biciklim két hete a cég elől.Csak azt nem értem,miért ezt a leharcolt,rozsdás kopott biciklit vitték el,mikor sokkal jobbak voltak melette?
Hát, én félnék tőle. Meg attól, hogy felnyomják
én olyan helyen lakom, ahol Sanyinak a kisház van. Mlas már látta. Vegyesen vannak hétvégi házak, és állandóan lakottak
Itt a szervezetlen, " bemegyünk és ha valami értékest, piává konvertálhatót találunk, azt visszük" dolog megy. A hétvégi házakat rendre felnyomják tél végére. Ahol laknak, hálisten nem mennek. Nekem a fiesta úgy áll a házelőtt az utcán éjjel, hogy nyitva van. Anyáméknál, ahol 14-16 millánál kezdenek a lakható házak, a túlvége van meg a mocskoknak. Kevés a betörés, de 2 éve a házukkal szemközt lakó mókishoz mentek be, de ott ki volt figyelve a dolog. Minden értéket vittek, milliós kárral. Még a riasztóra is figyeltek.
Sanyi kisháza fullosan felszerelt, klíma, meg kutyafüle. Félnék, hogy bemennek. És nem is a kár. Nekem biciklim lopták már el... Az a tehetelen düh... Napokig olyan voltam, hogy ha bárki hozzám szólt azt meg tudtam volna folytani. Reméljük a Sanyiéké jó környék.
Futni voltam,nemrég jöttem meg. Délután megyünk a kisházat megnézni,mert múlt héten kimaradt. Motorozni nem fogok,mert ahhoz hideg van,és tiszta takony az út. Majd tavasszal.
Akkor a motorod rendben van? Már csak egy karbi beállítás,és szinkron,aztán kész.
Sok buznyák dióta. Az ő seggüket kellene így rugdosni,akkor majd ferdén állna a szája a sok tohonya majomnak. Üresbe tiltatni,és gumit égetni ez nekem ultra gáz.
Bocs,de ez az én privát véleményem. Soha nem tenném meg a gépemmel ezt.
Ez most sportos menet volt. Forma facing csimma volt rajtam mert a túrást kidobtam aszonta elég volt az 5000e megy végleg lepihen. Azért olyan a pozísön. Amúgy ha rendesen ülök nagyon faszán kényelmes az emelt ülés.
Nekem is loptak el egy ilyen öreg bicót, mikor fent laktunk a központban, és csak kint volt lezárva.
Sajnáltam, mert kb. 30 éves volt, tök rozsda, de úgy szaladt, mint egy úgy márkás bringa nem olyan volt, mint az a kínai vacak, amit utána vettem