Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is lopták el, biztos részegen elhagytad valamelyik kocsmánál csak otthon ezt a sztorit adtad be
Nekem is loptak el egy ilyen öreg bicót, mikor fent laktunk a központban, és csak kint volt lezárva.
Sajnáltam, mert kb. 30 éves volt, tök rozsda, de úgy szaladt, mint egy úgy márkás bringa nem olyan volt, mint az a kínai vacak, amit utána vettem
Hát azért nálad meg a Sanyiénál elhagyatottabb környéken is laknak emberek... a tieitek nem gázosak 1általán
Komoly gond a tanyavilágban van, ahol 2km a legközelebbi szomszéd - oda be is mennek, meg agyon is verik a magányos öregeket.
Nálatok talán még előny is, hogy ha idegen autó megy be oda a labirintusba, az mindenképp feltűnik.
Nekem is elvitték a biciklim két hete a cég elől.Csak azt nem értem,miért ezt a leharcolt,rozsdás kopott biciklit vitték el,mikor sokkal jobbak voltak melette?
Remèlem Jo lessz.Mar érezhetö a külömbsèg.
Az jó ha vannak kinn állandóra, és még az ismeretség is jó. Itt is figyelünk egymásra.
Hát, én félnék tőle. Meg attól, hogy felnyomják
én olyan helyen lakom, ahol Sanyinak a kisház van. Mlas már látta. Vegyesen vannak hétvégi házak, és állandóan lakottak
Itt a szervezetlen, " bemegyünk és ha valami értékest, piává konvertálhatót találunk, azt visszük" dolog megy. A hétvégi házakat rendre felnyomják tél végére. Ahol laknak, hálisten nem mennek. Nekem a fiesta úgy áll a házelőtt az utcán éjjel, hogy nyitva van. Anyáméknál, ahol 14-16 millánál kezdenek a lakható házak, a túlvége van meg a mocskoknak. Kevés a betörés, de 2 éve a házukkal szemközt lakó mókishoz mentek be, de ott ki volt figyelve a dolog. Minden értéket vittek, milliós kárral. Még a riasztóra is figyeltek.
Sanyi kisháza fullosan felszerelt, klíma, meg kutyafüle. Félnék, hogy bemennek. És nem is a kár. Nekem biciklim lopták már el... Az a tehetelen düh... Napokig olyan voltam, hogy ha bárki hozzám szólt azt meg tudtam volna folytani. Reméljük a Sanyiéké jó környék.
Vannak szomszédok,akik kint laknak. Szóltak volna,ha gond lenne,elég jóban vagyunk.
Vidd el Vikit is,lehet hogy a házikód már tele van hajléktalannal.
Pupu,a ketrecharcos! .
Futni voltam,nemrég jöttem meg. Délután megyünk a kisházat megnézni,mert múlt héten kimaradt. Motorozni nem fogok,mert ahhoz hideg van,és tiszta takony az út. Majd tavasszal.

Akkor a motorod rendben van? Már csak egy karbi beállítás,és szinkron,aztán kész.
Akkor motorozni kell.
Akkor is. Mire való ez? Erre élvez? Azért jó hogy nem vagyunk egyformák.

Ha közlekedni akar az ember buszra száll, és mutatja abérletét neked.
A motor játék. Csak kinek-kinek más a játék.
Kb 10 fok és hétágra süt a nap.
Sok buznyák dióta. Az ő seggüket kellene így rugdosni,akkor majd ferdén állna a szája a sok tohonya majomnak. Üresbe tiltatni,és gumit égetni ez nekem ultra gáz.

Bocs,de ez az én privát véleményem. Soha nem tenném meg a gépemmel ezt.
Szép
Jo reggelt!
Nálunk esik.
Amúgy meg ne kekeckedjél
Reggelt
Ez most sportos menet volt. Forma facing csimma volt rajtam mert a túrást kidobtam aszonta elég volt az 5000e megy végleg lepihen. Azért olyan a pozísön. Amúgy ha rendesen ülök nagyon faszán kényelmes az emelt ülés.
Az. M3 kivezetőjén garázdálkodsz
Megyek alszani mert reggel kelni kell.