Nem gugliztam ki. MOST nem. Tavaly, mikor téma volt ez itt, na akkor utána néztem jobban, vaterán volt is egy ilyesmi új 40ér, de eltököltem, és megvették. Szóval tudom, ez jó ár.
Ahuunnn 1 ezres van ott van másik is mondta az öreg cigányasszony a vásárba és nyomta felém a következő csomag pamut zoknit.
Tanulság :ahol 23 van ott van 25 is
Tuti h kigugliztad már hogy 50+ fa az új ára
Tegnap hazafelé jövet Pakson a 2x2 sávos szakaszon a lámpánál állva odagurult mellém egy http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/prius/toyota_prius_1.5_hsd_autom
ata_friss_szerviz_jo_allapot-8464887 ilyen.
Semmi dragrace szándékosság vagy egymásra nézés sem volt de valahogy mind a ketten haladósan indultunk. (legalábbis én)
Megpróbáltam legalább tartani vele a lépést (felhasználtam minden bevethető erőforrást, még a kormányra hasalást is bevetettem:) de az elejétől fogva csak az egyre jobban távolodó Prius feliratot láttam. Hogy ő mennyire erőltette a dolgot azt nem tudom de 120-ig gyorsulva esélyem sem volt
nekem van egy 80 literes felesleges tartály ,ha kel valakinek
annó kompresszor tartály volt
volt
Sziasztok!
Tanulság :ahol 23 van ott van 25 is
Tuti h kigugliztad már hogy 50+ fa az új ára
ata_friss_szerviz_jo_allapot-8464887 ilyen.
Semmi dragrace szándékosság vagy egymásra nézés sem volt de valahogy mind a ketten haladósan indultunk. (legalábbis én)
Megpróbáltam legalább tartani vele a lépést (felhasználtam minden bevethető erőforrást, még a kormányra hasalást is bevetettem:) de az elejétől fogva csak az egyre jobban távolodó Prius feliratot láttam. Hogy ő mennyire erőltette a dolgot azt nem tudom de 120-ig gyorsulva esélyem sem volt
Apropó, azt olvastam h már meglepted magad karácsonyra
na?
akkor most indul felfelé a licit?